ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Δεν μπόρεσε η ομάδα μας να ζευγαρώσει τις νίκες με αντίπαλο τον Άρη αφού έμεινε στο άγονο 0-0! Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του και https://apollon365.news πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Χρειάστηκε όλες κι όλες 3 φορές και δήλωσε παρών αφού τοποθετήθηκε σωστά και απέκρουσε τον κίνδυνο.Στον υπόλοιπο αγώνα ήταν θεατής.

Νούνο Λόπες: Αμυντικά δεν είχε πολλή δουλειά. Σε τέτοια παιχνίδια όμως χρειάζεται και η επιθετική συνεισφορά από τους πλάγιους μπακ και ο Λόπες δεν έκανε ούτε μια κούρσα από την πλευρά του.Άσχημο παιχνίδι στο επιθετικό κομμάτι.

Γιώργος Βασιλείου: Δεν ήταν στα καλύτερα του.Έδειξε να του λείπει η συγκέντρωση και για αυτό έγινε σωστά αλλαγή.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Δεν χρειάστηκε πολύ αφού οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές σπανίως περνούσαν την μεσαία γραμμή.

Πάολο Βινίσιους: Τα ίδια ισχύουν και για τον Βραζιλιάνο.Μελανό σημείο το «τσαφ» που κάνει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Εστεπάν Σακέτι: Ίσως αποτελεί πολυτέλεια σε τέτοια παιχνίδια.Έκοβε εύκολα τις μπάλες στην μεσαία γραμμή αλλά   δεν μπορούσε να βοηθήσει οργανωτικά.

Άλεξ ντα Σίλβα: Μέτριο παιχνίδι από τον Άλεξ που εκτός ελαχίστων περιπτώσεων δεν απείλησε με τις πάσες του αφού ήταν κλεισμένος καλά.

Μιγκέλ Μπεντόγια: Ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις ευκαιρίες της ομάδας δίνοντας την πάσα που έκανε το ρήγμα.Αυτά όμως στο πρώτο ημίχρονο αφού στο δεύτερο χάθηκε ειδικά μετά την αλλαγή του συστήματος.

Ζοάο Πέδρο: Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ο Πορτογάλος αφού δεν κατάφερε να βγει πολλές φορές σε επίκαιρη θέση.Φυσικά δεν είχε και βοήθειες από τον Λόπες.

Φώτης Παπουλής: Έχασε μια δυο ευκαιρίες όταν βρέθηκε σε θέση βολής.Δεν ήταν όμως ο γνωστός Φώτης που φτιάχνει ο ίδιος ευκαιρίες τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο.Δεν θυμάμαι μια ατομική του ενέργεια.

Άμπραχαμ Γκίε: Σε κακό «φεγγάρι» και ο Γκίε και αυτό φάνηκε όχι στο σουτ που απόκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας αλλά στην φάση που βρέθηκε σε θέση βολής και τελικά την ολοκλήρωσε με 3 4 προσποιήσεις και όχι με σουτ.

Άντον Μαγκλίτσα: Μπήκε και δεν ακούμπησε αφού ελάχιστα πήγε η μπάλα σε αυτόν.

Παραίμπα Ντουντού: Από την στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι η ομάδα προσπάθησε να αναπτυχθεί από την πλευρά του.Τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό αλλά όταν ο ίδιος βρισκόταν σε θέση για σέντρα την σπαταλούσε με άσχημες τελικές πάσες.Το ίδιο και στις στατικές που ανέλαβε να εκτελέσει.Το κακό του φεγγάρι ολοκληρώθηκε με την αναγκαστική αλλαγή του λόγω τραυματισμού.

Αλεχάντρο Μπάρμπαρος: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Ο προπονητής παρέταξε την ομάδα με το 4-1-4-1 και αφού πέρασαν τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η ομάδα  πήρε τα ηνία του αγώνα και έφτιαξε φάσεις.Στο ημίχρονο έβαλε πιο επιθετικογενής μπακ σωστά και γύρω στο 70 άλλαξε το σύστημα σε 4 4 2 που ήταν και λογικό θεωρητικά. Με πλάγιο όμως τον Ντα Σίλβα ή τον Μπεντόγια αυτό δεν λειτούργησε όπως ήταν φυσιολογικό και η ομάδα απειλούσε μόνο από στατικές.Δεν θα μάθουμε ποτέ την τρίτη αλλαγή ποια θα ήταν αφού ο προπονητής την έκανε αναγκαστικά. Πιστεύω πως από τον πάγκο βοήθησε όσο μπορούσε αφού οι κινήσεις του ήταν σωστές,άσχέτως αν οι παίκτες που μπήκαν σαν αλλαγή δεν ήταν στην μέρα τους.Μοναδικό ψεγάδι που μπορώ να διακρίνω είναι πως μπορούσαμε να βγάλουμε περισσότερη επιθετικότητα.

To Top