ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στον Άρη!

Μίνι τοπικό ντέρμπι σήμερα για την ομάδα μας και από τα λίγα που είδαμε από τον συμπολίτη θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα  ατού του αντιπάλου.

Μαραγκουδάκης, πρώτος και καλύτερος σε αυτή την λίστα ο Ελλαδίτης επιθετικός ο οποίος συστήθηκε στο φίλαθλο κοινό την περσινή χρονιά. Δυνατός με καλό άλμα και εκτόπισμα στην περιοχή μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.

Γκολτς, καλή εντύπωση μου έκανε ο τερματοφύλακας του Άρη που με τις επεμβάσεις του κράτησε στο παιχνίδι την ομάδα του μέχρι το τέλος που έφτασε στην ισοφάριση. Δεν γνωρίζω αν θα έχει και συνέχεια όμως η πρώτη εντύπωση ήταν θετική.

Ο τρίτος που επέλεξα είναι ο Κύπριος Θεοδόσης Κύπρου. Αγωνίζεται στα χαφ και ενίοτε στα πλάγια. Γρήγορος και έξυπνος ποδοσφαιριστής με καλή πάσα.

Δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν τώρα στον συμπολίτη και έχουν καλό παρελθόν αλλά δεν έχουμε ιδίαν άποψη είναι ο αμυντικός μέσος Χάρμονυ Ικάντε και ο επιθετικός Σαντατ Μπουκαρί.

Γενικά, συνήθως οι πιο πολλές ομάδες όταν αγωνίζονται μαζί μας επιλέγουν να κρατήσουν το 0 και να πετύχουν κάποιο γκολ μπροστά. Γενικά ο Άρης είναι μια καινούργια ομάδα και δεν γνωρίζουμε την φιλοσοφία που έχει με τον Έλληνα προπονητή, που συνήθως στους Έλληνες προπονητές πηγαίνουν τα παιχνίδια που η ομάδα τους είναι αουτσάιντερ. Ένας Απόλλωνας που θα μπει δυνατά και θα δείξει ποιος είναι το αφεντικό δεν νομίζω να έχει να φοβηθεί κάτι ειδικά τώρα που οι πλείστες ομάδες είναι ανέτοιμες.

 

To Top