ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Ισοπαλία αναδείχτηκε η ομάδα μας χθες (27/4) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ανόρθωση. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του www.apollon365.news και πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: δεν χρειάστηκε πολλές φορές. Είχε την εκπληκτική επέμβαση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά φέρει και ευθύνη για το γκολ. Άνθρωπος είναι άλλωστε δεν είναι μηχανή!

Μάριος Στυλιανού: με σκαμπανεβάσματα η απόδοση του. Αμυντικά βρέθηκε σε κάποιες φάσεις εκτός θέσης. Επιθετικά πήγε πολύ καλύτερα αφού βγήκε μπροστά αρκετές φορές και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ για το γκολ.

Γιώργος Βασιλείου:τα απολύτως απαραίτητα από τον Βασιλείου που έπαιξε όσο έπρεπε, χωρίς να εντυπωσιάσει.

Λεάντρο Φρέιρε: επανήλθε στην βασική ενδεκάδα αλλά ούτε αυτός έθελξε με την απόδοση του. Φυσικά δεν είχε δύσκολο παιχνίδι αφού οι αντίπαλοι έκαναν πολλά λάθη.

Αγγελής Αγγελή: τα ίδια με τον έτερο αμυντικό αφού και αυτός είχε στιγμές ολιγωρίας.

Εστεπάν Σακέτι:κινήθηκε περισσότερο μεσοαμυντικά.Έκανε και αυτός τα απολύτως απαραίτητα.

Χαράλαμπος Κυριάκου: στο πρώτο ημίχρονο είχε εντολές να αγωνίζεται πιο ψηλά από τους άλλους δυο μέσους και όπως ήταν φυσιολογικό χάθηκε.

Άλεξ ντα Σίλβα: μέτριος και ο Βραζιλιάνος και λόγω του ότι έπρεπε να δίνει βοήθειες.Κάτι πήγε να κάνει όταν βρέθηκε πιο ψηλά αλλά μέχρι εκεί.

Φώτης Παπουλής: λίγες προσπάθειες και από τον Ελλαδίτη που έκανε ένα μέτριο παιχνίδι.

Ζοάο Πέδρο:και αυτός κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Στα συν του πως έδωσε τις βοήθειες που χρειάστηκε ο μπακ.

Κονσεισαο Τουράμ: και αυτός με ελάχιστες ημιτελείς προσπάθειες αφού η μπάλα σπάνια πήγαινε μπροστά.

Λούκα Στογιάνοβιτς: μπήκε αλλαγή και σκόραρε.Αυτή όμως ήταν και η μοναδική φάση του.

Οι άλλες αλλαγές δεν μπορούν να κριθούν.

Προπονητής: αγωνίστηκε με το γνωστό 4-1-4-1 σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με αγγαρεία. Σε μέτρια μέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.Με την ισοπαλία βρισκόμαστε μόλις ένα βαθμό από την μαθηματική εξασφάλιση του εισιτηρίου για την Ευρώπη και καλό θα ήταν να εξασφαλιστεί όσο πιο νωρίς γίνεται.

To Top