ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ανόρθωση

Άλλο ένα ντέρμπι για την ομάδα μας.Ίσως το πιο σημαντικό αφού με θετικό αποτέλεσμα τελειώνει ή σχεδόν τελειώνει το θέμα Ευρώπη. Πάμε λοιπόν να δούμε τους παίκτες «κλειδιά».

Νίκο Μαρτίνες:ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός του αντιπάλου έχει όλα τα στοιχεία ενός καλού δεκαριού.Τεχνίτης με καλή ντρίμπλα,κάθετη πάσα αλλά και μακρινή μπαλιά ακριβείας.Οργανώνει με μαεστρία το παιχνίδι της ομάδας του και αν βρεθεί στην μέρα του μπορεί να σκοτώσει όποιοδηποτε αντίπαλο.

Ισμαέλ Γκονζάλβες:επιθετικός περιοχής με καλά τελειώματα. Μπορεί να μην είναι σε φόρμα αλλά έχει το εύκολο γκολ.Πρέπει να προσεχθεί.

Σαν τρίτο άφησα τον Τόνι Κάλβο. Γνωστός για το εκρηκτικό του παιχνίδι,για τις επελάσεις του αλλά και για τα απευθείας στημένα. Δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί αλλά αν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα είναι σίγουρο πως θα έχει τις στιγμές του.

Γενικά το παιχνίδι του αντιπάλου περνά από τα πόδια του Μαρτίνες. Αν προσεχθεί ιδιαίτερα ο αντίπαλος θα βραχυκυκλώσει.Όσο αφορά τα αδύνατο τους σημείο δεν είναι άλλο από την αμυντική τους γραμμή.Ειδικά αριστερά και στα σέντερ μπακ μιλάμε για ένα μεγάλο κενό ειδικά με την απουσία του Λαίφη.

Αυτά λοιπόν για τον αντίπαλο που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα γιατί ψάχνει απεγνωσμένα μια νίκη ψυχολογίας.

To Top