ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Πρότελευταιος αγώνας με αντίπαλο τον Αποέλ και η ομάδα μας χρειάζεται βαθμολογικό κέρδος για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την Ευρώπη.

Πάμε να δούμε την τριάδα των ποδοσφαιριστών που για μας πρέπει να προσεχθούν.Δύσκολο το έργο μας όμως αφού ο αντίπαλος ίσως παραταχθεί με αλλαγές.

Πρώτος στην λίστα ο Τόμας Ντε Βισέντι.Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί με μια του κίνηση να νικήσει μια άμυνα μόνος του.Ποδοσφαιριστής που έχει φαντασία και κάνει το απρόβλεπτο.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που μπορεί από το πουθενά να φτιάξει φάσεις είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας.Ο Ελλαδίτης είναι ταχύτατος,πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός και έχει και καλή πάσα.Αξίζει να προσεχθεί.

Αυτή την φορά σαν τρίτο θα επιλέξω τον Πιέρο Σωτηρίου που έχει βρει την.φόρμα του και σκοράρει με σταθερή συχνότητα.Πολύ καλός στο παιχνίδι με πλάτη αλλά και στο σπάσιμο της μπάλας.

Σε αυτή την αγωνιστική το τι πρέπει να προσεχθεί γενικά είναι δύσκολο να το γράψεις λόγω της αδιαφορίας του αντιπάλου. Αυτή η αδιαφορία σε συνάρτηση με το δικό μας κίνητρο θεωρώ πως πρέπει να είναι το στοιχείο στο οποίο πρέπει να στηριχθούμε για την νίκη.

To Top