ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Φώτη, πάρε τ’ όπλο σου!

Ο Φώτης Παπουλής την φετινή περίοδο δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εμφανίσεις ανάλογες με την τεράστια κλάση του, είναι σκιά του καλού του εαυτού και σε τίποτα δεν θυμίζει τον αέρινο επιθετικό των προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων ο οποίος έσπερνε τον φόβο και τον τρόμο στους αντίπαλους αμυντικούς.

Να θυμίσουμε ότι ο Παπουλής έχει περισσότερο από τέσσερεις μήνες να πανηγυρίσει γκολ, (από τις 31 Οκτωβρίου 2015 κόντρα στη Δόξα), και για ένα ποδοσφαιριστή της εμβέλειας του είναι απογοητευτικό στατιστικό παρά το ελαφρυντικό των 2 μηνών τιμωρίας του.

Ο Φώτης διαθέτει ένα «πακέτο» αγωνιστικών χαρακτηριστικών που κανένας ποδοσφαιριστής που υπάρχει στο ρόστερ του Απόλλωνα δεν διαθέτει όπως η εκρηκτικότητα, η διεισδυτικότητα, το ένας εναντίον ενός, η ευχέρεια στο γκολ και για το λόγο αυτό θα πρέπει ο ίδιος να βρει τρόπο να ανεβάσει την απόδοση του γιατί η δική του αγωνιστική παρουσία θα έχει αναμφίβολα ευεργετικά αποτελέσματα στην ομάδα.

Ο Φώτης δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Μιλάμε για το βαρόμετρο της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια, μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που μόλις βρει ρυθμό ουδείς μπορεί να τον σταματήσει. Για να μπορέσει φυσικά να βρει ρυθμό και να βοηθήσει τα μέγιστα θα πρέπει να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο γιατί από τον πάγκο δυστυχώς όσο κι αν θέλει δεν μπορεί να προσφέρει καμία υπηρεσία!

Αναμένουμε, λοιπόν, πως ο Φώταρος θα πάρει και πάλι άμεσα το όπλο του, κάνοντας αρχή από το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή και να αρχίσει να «πυροβολεί» τις αντίπαλες εστίες. Πρωτίστως το έχει ανάγκη η ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της γιατί ένας ανεβασμένος Παπουλής μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαφοροποιήσει τα δεδομένα ενός παιγνιδιού με μια και μόνο ενέργεια του.

Φώτη παίξε ελεύθερα, πάρε το όπλο σου και κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα από τον καθένα. Βάλε την μπάλα στο δίχτυ παίξε εσύ το παιχνίδι σου και όλα τα άλλα θα πάρουν τη φυσιολογική τους πορεία! Η μεθαυριανή μέρα (6/3), μπορεί να είναι μεγάλη και πρέπει να είναι. Φέτος χρωστάς στον κόσμο του Απόλλωνα μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις και ελπίζουμε να αρχίσεις να τις πραγματοποιείς τώρα, την πιο κρίσιμη στιγμή στους αγώνες των πλέι-οφ! Απλά κάνε αυτό που ξέρεις!

To Top