ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Ο Φώτης τις εκατοστίζει!(video)

Ο Φώταρος στον μεθαυριανό αγώνα (28/2) κόντρα στην ΑΕΚ (αν και εφόσον κληθεί να αγωνιστεί) συμπληρώνει αισίως 100 αγώνες στον θεσμο του πρωταθλήματος με τον Θρύλο, κάτι το οποίο από το υφιστάμενο ρόστερ μας έχει πετύχει μόνο ο Μπρούνο Βάλε!

Ο Φώτης Παπουλής παρότι αγωνίζεται στην ομάδα μας από την περίοδο 2012/13 και για μόνο τέσσερα χρόνια εντούτοις βρίσκεται στην 6η θέση της λίστας των ξένων σκόρερ του Απόλλωνα όλων των εποχών με 40 γκολ πίσω από τους Σπόλιαριτς, Σόσιν, Σαγκόι, Τσέποβιτς και Κρισμάρεβιτς, καταφέρνοντας να αναδειχθεί 1ος σκόρερ του Θρύλου δυο χρονιές. Η πιο παραγωγική του χρονιά επιτεύχθηκε το 2014/15 με 14 γκολ ενώ η χαμηλότερη του επίδοση ήταν η πρώτη του χρονιά 2012/13 με 10 γκολ.

Καλύτερος του «πελάτης» η Ομόνοια και ο Εθνικός Άχνας τους οποίους φιλοδώρησε με 5 γκολ, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει κόντρα σε 15 διαφορετικές ομάδες!

Η Ομόνοια με 4 γκολ το 2014/15 ήταν η ομάδα απέναντι στην οποία σκόραρε τα περισσότερα γκολ σε μια χρονιά ενώ απέναντι στην ΑΕΚ έχει σκοράρει σε όλες τις περιόδους που βρίσκεται στην ομάδα μας. Φέτος δεν έχει σκοράρει ακόμη κόντρα στην ΑΕΚ αφού στον αγώνα του α’ γύρου ήταν τιμωρημένος και ευελπιστούμε να σκοράρει μεθαύριο (28/2) για να μπορέσει να επεκτείνει το σερί του! Από τα 40 γκολ που έχει σκοράρει ο Παπουλής, τα 28 έχουν σημειωθεί στο Τσίρειο δηλ. ποσοστό 70% και τα υπόλοιπα 12 εκτός έδρας ενώ τα 23 έχουν επιτευχθεί στο α’ ημίχρονο και τα υπόλοιπα 17 στο β’ ημίχρονο. Σε 8 περιπτώσεις τα γκολ που πέτυχε ήταν καθοριστικά αφού έδωσαν τρίποντα στην ομάδα μας!

Θεωρείται ποδοσφαιριστής των μεγάλων παιγνιδιών και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα 13 από τα 40 γκολ του, ποσοστό 33%, επιτεύχθηκαν εναντίον ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας, Ανόρθωσης, ΑΕΚ και ΑΕΛ!

 

 

To Top