ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Τσόρνιγκερ έχει στα χέρια του ποιοτικό ρόστερ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό και τις πολλές αλλαγές είπε: «Ολοκληρώθηκε…. Είναι μια μεταβατική σεζόν. Είχαμε μία ομάδα που πέρσι έκλεισε τον κύκλο της και προχωρήσαμε σε μια ριζική ανανέωση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Απόλλωνας δεν θα είναι ανταγωνιστικός και διεκδικητικός. Ο χρόνος είναι σημαντικός για εμάς και με αυτόν θέλουμε να παίρνουμε αποτελέσματα».

Για τις προσθήκες των Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Χρήστου Αλμπάνη: «Φέραμε δύο παίκτες για δύο θέσεις διαφορετικές και θεωρώ είναι πολύ ικανοί ποδοσφαιριστές. Ο κ. Τσόρνιγκερ έχει στα χέρια του ένα ποιοτικό ρόστερ. Απουσιάζει η ομοιογένεια και η συνοχή, αλλά αυτά τα στοιχεία κερδίζονται μέσα από παιχνίδια και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Θέλουμε οι παίκτες να μην συμβιβάζονται με οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη».

«Τα τελευταία χρόνια μονιμοποιηθήκαμε στις τρεις κορυφαίες ομάδες του τόπου. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας. Έχουμε ποιότητα, ήρθαν ικανότατοι ποδοσφαιριστές, διατηρήθηκαν και κάποιοι από την προηγούμενη σεζόν…», πρόσθεσε.

Comments
To Top