ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοβαρό θέμα με Βοσκαρίδη και Φοίβο Βάκη και αποχή από την προπόνηση

Ζήτημα με τον προπονητή της Εθνικής Γυναικών Στέφανο Βοσκαρίδη, προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν κοντά μας, για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο οποίος αναμένεται να επιληφθεί προσωπικά.

Συγκεκριμένα μεγάλος αριθμός διεθνών ποδοσφαιριστριών, αποφάσισαν να μην κατέλθουν στην προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, διαμαρτυρόμενες σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του για θέματα συμπεριφοράς και της γενικότερης διαχείρισης που τυγχάνουν από τον ομοσπονδιακό μας προπονητή. Συγκεκριμένα από την προπόνηση απείχαν οι ποδοσφαιρίστριες των Απόλλων Ladies, του Άρη και της Λευκοθέας, που αποτελούν σχεδόν το 80% της κλήσης του Στέφανου Βοσκαρίδη.

Για το ζήτημα που δημιουργήθηκε ενημερώθηκε μέσω επιστολής από τις ποδοσφαιρίστριες, ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο οποίος θα προσπαθήσει να λύσει το ζήτημα, το οποίο παίρνει πολύ σοβαρές διαστάσεις. Πάντως παρά τις παραινέσεις του προέδρου της ομοσπονδίας, οι παίκτριες των τριών ομάδων αρνήθηκαν να κατέλθουν στην προπόνηση, ενώ ζητούν και τη συνδρομή του ΠΑΣΠ που δίνει μεγάλη βαρύτητα σε τέτοια ζητήματα όπως έδειξε και στο παρελθόν με τις ενέργειες που έκανε.

Επίσης στην επιστολή που στάλθηκε προς τον κ. Κούμα, πέραν από τα πολλά παράπονα που εκφράστηκαν για τον ομοσπονδιακό προπονητή, εκφράζεται η απογοήτευση για τον πρόεδρο της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Φοίβο Βάκη και την αδιαφορία που δείχνει για το γυναικείο ποδόσφαιρο, αφού όπως τονίζεται ποτέ δεν παρακολούθησε ποτέ κανένα αγώνα τους

Comments
To Top