ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαστε δίπλα στον Κίρζη/ Παραδέχτηκε τα λάθη του»

Για την συνάντηση παραγόντων που έγινε στον Απόλλωνα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην Στέλλα Σωκράτους, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Παυλίδης:

«Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση, η οποία ήταν καλό που έγινε αυτή την στιγμή. Τέθηκαν στο τραπέζι κάποια πράγματα που ταλάνιζαν τον Απόλλωνα και προχωράμε. Υπάρχει διάθεση από όλες τις πλευρές για να βοηθήσουν. Πιστεύω, ότι καλό και όχι κακό αυτή η συνάντηση»

Ακολούθως αναφέρθηκε στον Νίκο Κίρζη και την βοήθεια που μπορούν να του δώσουν:

«Ο Νίκος ήταν καθαρός, παραδέχτηκε τα λάθη του. Πιστεύω ότι υπήρχε ειλικρινής στήριξη. Είμαστε όλοι δίπλα του, για να τον βοηθήσουμε με ότι μπορούμε. Δεν μπορεί να παλεύει ένας άνθρωπος μόνος του. Ο Κίρζης έκανε εξαιρετικό έργο και δεν τον αμφισβητεί κανείς. Ο Απόλλωνας είναι πρωταγωνιστής, αλλά φτάνουμε μέχρι εκεί και δεν πάμε πάρα κάτω. Αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε».

Για το θέμα του προπονητή: «Μας ανέφερε ότι είναι σε καλό δρόμο, αλλά θέλει μερικές μέρες ακόμα. Είναι σημαντικό κεφάλαιο ο προπονητής, διότι δεν μπορείς να φέρεις παίκτες, αν δεν ξέρεις ποιος θα είναι προπονητής».

Για την προοπτική του γήπεδού: «Φυσικά, το γήπεδο θα δώσει καλύτερη προοπτική. Καθυστερήσαμε, αλλά φταίμε εμείς. Να μην πάμε πίσω και να αρχίσουμε να λέμε. Αυτό που γίνεται τώρα, θα γινόταν πριν 10 χρόνια και η ομάδα θα είχε το γήπεδο της. Αλλά, θα μας σκότωναν όταν είπαμε να κάνουμε κοινό γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Τον έχουμε απογοητεύσει, αλλά ο κόσμος είναι πάντα εκεί και στηρίζει την ομάδα. Πιστεύω, αν πάει καλά η ομάδα θα επιστρέψει πίσω».

Comments
To Top