ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Λεμεσού, Σταύρος Δημοσθένους, μίλησε στον ΣΠΟΡ 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Επίσης ανέφερε πως μετά από την αποχώρησή του από τον Άρη δεν ξανάκανε δηλώσεις εκτός από κάποιες τοποθετήσεις του πρόσφατα για την επιθυμία του να εμπλακεί στους κυανόλευκους. Για τα σχόλια που γράφονται δεξιά και αριστερά για το θέμα αυτό, είπε αρχικά:  «Λέγονται και θετικά και αρνητικά για αυτό το θέμα, όπως για όλον τον κόσμο. Αλίμονο να μας αγαπούσε όλος ο κόσμος»

Αν τον ενδιαφέρει σοβαρά να εμπλακεί: «Φυσικά και με ενδιαφέρει ο Απόλλωνας είναι ομάδα της πόλης μου, τον αγαπώ και μικρός ξεκίνησα και έπαιξα ποδόσφαιρο στην ομάδα. Αυτά είναι σημάδια της αγάπης που έχω για τον Απόλλωνα. Ακουσα δηλώσεις του Κίρζη που είπε πως δεν ήρθαν σε καμία επικοινωνία μαζί μου. Εγώ εξέφρασα το ενδιαφέρον μου. Αν θέλουν να έρθουμε σε επικοινωνία ας με πάρουν να κανονίσουμε ένα ραντεβού. Το πιο απλό πράγμα. Το λέω δημόσια ότι με ενδιαφέρει και είμαι στη διάθεση του παρόντος Δ.Σ., αν θέλουν να κλείσουμε ένα ραντεβού όποτε θέλουν. Νομίζω αν με οποιοδήποτε τρόπο βρεθώ στα διοικητικά του Απόλλωνα, ότι μπορώ να προσφέρω αυτά που χρειάζεται ο Απόλλωνας».

Στη συνέχεια είπε ότι αν του δοθεί η ευκαιρία να αναλάβει, θα ήθελε να είναι επικεφαλής: «Εγώ είπα αν ήθελε ο κύριος Κίρζης να μιλήσουμε, είμαι διαθέσιμος να κάνουμε μία συνάντηση. Εγώ αν πάω δεν θα μπορώ να είμαι υπάλληλος κανενός. Όταν αναλάβεις κάτι πρέπει να το αναλαμβάνεις εσύ δεν μπορείς να το αναλαμβάνεις και να έχεις άλλους να σου λένε άλλα διαφορετικά πράγματα».

Συμπληρώνοντας είπε πως περιμένει να τον καλέσει ο Νίκος Κίρζης να μιλήσουν και τόνισε τη σιγουριά του ότι μπορεί να βοηθήσει: «Το έχω πει ξανά και θα το ξαναπώ. Η οικογένεια Κίρζη πρόσφερε και προσφέρει πολλά στον Απόλλωνα. Ο ίδιος είπα ότι είναι δυνατή μονάδα στον Απόλλωνα. Είναι ήδη εννέα χρόνια στον Απόλλωνα ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι γίνεται. Υπάρχουν λύσεις αν θες να τις βρεις στο κάτι τοις που λείπει. Αν είμαι πρόθυμος να κάτσουμε να μιλήσουμε τότε πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω πρόβλημα. Περιμένω πρόσκληση πραγματικά, το έχω πει αρκετές φορές, με οποιοδήποτε τρόπο απέδειξα ότι μπορώ να βοηθήσω και είμαι σίγουρος. Κάθε χρόνο ο Απόλλωνας απέδειξε ότι είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες. Είναι κρίμα να πηγαίνεις πάντα στην πηγή και να μην πίνεις νερό. Δεν είμαι ο Θεός να πάω και να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω».

Comments
To Top