ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σανγκόι: «Ο Απόλλωνας θα πάρει το πρωτάθλημα»

Δεν ξεχνά ποτέ τον Απόλλωνα ο Γκαστόν Σανγκόι. Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα  balla.com.cy και μίλησε για την μάχη του τίτλου στην Κύπρο και την ευκαιρία που έχει ο Θρύλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Παρακολουθώ τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα στην Κύπρο, δεν παρακολουθώ όλα τα ματς αλλά μαθαίνω όλα τα αποτελέσματα και το τι συμβαίνει. Ο Απόλλωνας έχει πολλές πιθανότητες αυτή την χρονιά.

Το ΑΠΟΕΛ έμεινε πίσω και τις άλλες ομάδες μπορεί να τις κερδίσει ο Απόλλωνας. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα και εύχομαι να τα καταφέρουν, εύχομαι τα καλύτερα στους παίκτες και στον κόσμο που περιμένει χρόνια ένα πρωτάθλημα».

Γενικότερα για την μάχη του τίτλου ανάμεσα σε Απόλλωνα, Ομόνοια, ΑΕΛ και Ανόρθωση; «Θα είναι δύσκολο. Και οι τέσσερις έχουν πιθανότητες αρκετές αλλά πιστεύω ότι στο τέλος ο Απόλλωνας θα τα καταφέρει. Πάνε πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, το πάλεψε η ομάδα τις τελευταίες σεζόν και φέτος είναι ευκαιρία να το πετύχει. Το χρειάζεται ο Απόλλωνας να πάρει ένα πρωτάθλημα» δήλωσε ο Αργεντινός.

Comments
To Top