ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Όταν δεν σκοράρεις, θα το πληρώσεις»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

Η επόμενη ημέρα: « Δεν αλλάζουν πολύ τα δεδομένα γιατί πρέπει να βλέπουμε μπροστά. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, είχαμε ξεκάθαρα τις περισσότερες ευκαιρίες. Ήρθε η αποβολή του Βασιλείου που άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Το γεγονός πως δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες που βρέθηκαν, θα πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν λυγίζουμε, δεν το βάζουμε κάτι, σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να χτίσουμε στην απόδοση των 65 λεπτών».

Αν ήταν θέμα τύχης ή συγκέντρωσης: «Βέβαια είναι θέμα συγκέντρωσης. Όταν δεν σκοράρεις είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα το πληρώσεις».

Για το VAR: «Δεν θα συζητάμε κάθε εβδομάδα για το VAR. Σαν Απόλλωνας πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να παίζεις για το αποτέλεσμα. Είμαστε αρκετά δυνατή ομάδα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είδαμε τον Παπουνασβίλι ο οποίος ήταν αρκετά καλός, θα μπει και ο Μπίσεσβαρ. Έρχονται πίσω και οι τραυματίες, θα γίνουμε πολύ πιο δυνατοί».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Όσον αφορά τα αγωνιστικά περιμένουμε το μεσημέρι την επίσημη ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο, ώστε να δούμε πως θα προχωρήσει η ομάδα στον σχεδιασμό του. Κάθε παιχνίδι με μεγάλη ομάδα είναι ντέρμπι, ανεξαρτήτου βαθμολογίας και αγωνιστικής εικόνας. Είναι ένα παιχνίδι 50-50 που πρέπει οπωσδήποτε να ανταποκριθούμε. Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε για τον αγώνα αυτό, έχουμε πολλές μέρες ακόμα μπροστά μας για να αλλάξουν τα δεδομένα».

Comments
To Top