ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Η απόδοση τους κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα

Εύκολη τριάρα για την ομάδα μας κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Ο Θρύλος παραμένει στην κορυφή για ακόμη μία εβδομάδα και έφτασε τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα και τους 19 βαθμούς.

Πάμε να δούμε την απόδοση των ποδοσφαιριστών κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.

Γράφει ο ΨΑΓΜΕΝΟΣ..

Δημήτρης Δημητρίου: Ακόμα ένα “clean sheet” από τον διεθνή Κύπριο που και πάλι ήταν σταθερός και έτοιμος σε όλες τις φάσεις.

Ζοάο Πέδρο: Καλύτερος από το προηγούμενο παιχνίδι. Αμυντικά δεν δυσκολεύτηκε και επιθετικά είχε αρκετά ανεβάσματα. Δεν έδωσε ασσίστ αλλά είχε συμμετοχή στο 3ο γκολ.

Ντιέγκο Αγκίρε: Τα ίδια ισχύουν και για τον Ισπανό,που δεν είχε ιδιαιτέρα προβλήματα αμυντικά και είχε προσπάθειες επιθετικά με συμμετοχή στο πρώτο γκολ.

Έκτορ Γιούστε: Εύκολο απόγευμα για τον Ισπανό που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τους αντιπάλους.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Και για τον Γάλλο ισχύουν τα ίδια φυσικά που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα. Έδωσε και την ασσίστ στο πρώτο γκολ.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Με περισσότερη ενέργεια από τα προηγούμενα παιχνίδια, βοήθησε και στην οργάνωση του παιχνιδιού και με τα τρεξίματα του.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Πρόσθεσε πράγματα στην μεσαία γραμμή που έλειπαν και έκανε πολύ καλό παιχνίδι αν και ήταν το πρώτο του στην φυσική του θέση. Ενδεικτικό της διάθεσης του, η φάση του 3ου γκολ που μετά από λάθος δικό του, επιμένει, διορθώνει και τελικά βγάζει και την ασσίστ. Πολύ καλή εμφάνιση.

Νικόλα Ντιγκινί: 2 γκολ ακόμη, βρισκόμενος στην σωστή θέση, την σωστή στιγμή. Έπαιξε απλά και έκανε τα απαραίτητα.

Ντάνιελ Λάρσον: Mε πιο πολλή ενέργεια, εκτελώντας και τις στατικές και έχοντας καλύτερη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, έδειξε πιο έτοιμος αλλά όχι απόλυτα αφού δεν του βγήκαν και κάποιες προσπάθειες, ιδιαίτερα ατομικές.

Ιωάννης Πίττας: Aγωνίστηκε στο δεξί άκρο, είχε κάποιες προσπάθειες για γκολ, χωρίς κάποια να έχει ευτυχή κατάληξη.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Eίχε αρκετή συμμετοχή στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας, είχε 3 δικές του στον στόχο και ένα γκολ. Καλό παιχνίδι.

Σάσα Μάρκοβιτς,Σέργκε Γκακπέ και Φλορεντίν Ματέι μπήκαν όταν οι ρυθμοί έπεσαν και δεν μπορούν να κριθούν.

Προπονητής:4-2-1-3 με τον Ντιγκινί να βρίσκεται πίσω από τον Μπέντσοπ και τους δύο πλάγιους πιο ψηλά,έβαλε πίεση στον αντίπαλο για να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να ρίξει ρυθμό.Οι δύο πλάγιοι μπακ συμμέτειχαν στα 2 γκολ,ο Χάμπος έδωσε πράγματα στο παιχνίδι,ο Λάρσον έδειξε πιο ανεβασμένος(αν και χρειάζεται χρόνο) οι δύο που περιμένεις γκολ σκόραραν και ένα παιχνίδι που κερδίθηκε χωρίς άγχος και με απλές διαδικασίες.Αυτό χρειάζεται η ομάδα που έδειξε προσγειωμένη και ώριμη παραμένοντας στην κορυφή και αναμένοντας τα πιο δύσκολα.

Comments
To Top