ΨΑΓΜΕΝΟΣ

H απόδοση τους κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ολυμπιακού με 1-0 και παραμένει στην κορυφή.

Πάμε να δούμε τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας στο «Μακάρειο».

Γράφει ο Ψαγμένος..

Δημήτρης Δημητρίου: Δεν χρειάστηκε να κάνει την μεγάλη επέμβαση. Ήταν έτοιμος στα μακρινά σουτ, σταθερός στις στατικές και πρόσθεσε ακόμα μια “καθαρή εστία” στο ενεργητικό του.

Ζοάο Πέδρο: Ήταν φανερά επηρεασμένος από την αποχή, παρόλα αυτά έδωσε την ασίστ στο γκολ. Αναμένουμε να πάρει παιχνίδια.


Γιώργος Βασιλείου: Έτρεξε σε όλη την πλευρά, έδωσε τα πάντα και ακόμα και όταν έμεινε από δυνάμεις υπερέβαλε εαυτό.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Καθάρισε πολλές φάσεις, κέρδισε πολλές μονομαχίες και ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι από τους καλύτερους.

Έκτορ Γιούστε: ‘Έκανε το γνωστό μεστό του παιχνίδι. Έσωσε ένα σίγουρο γκολ και στήριξε και την οργάνωση του παιχνιδιού. Είχε ένα δυο λάθη. Περιμένουμε να βρει και ρυθμό.

Εστεπάν Σακέτι: ‘Έτρεξε και πίεσε παντού. Έκλεισε τρύπες και έκανε πολλή βρώμικη δουλειά. Βοήθησε και με την μπάλα. Είχε όμως και πολλά νεύρα .Θα απουσιάσει το επόμενο παιχνίδι.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Ήταν χαμένος το πρώτο ημίχρονο, χωρίς κίνηση και χωρίς να παίρνει παιχνίδι πάνω του. Βελτιώθηκε το δεύτερο οργανωτικά και βοήθησε πολύ αμυντικά. Έχω την άποψη πως η ομάδα περιμένει πολύ περισσότερα σε απόδοση.

Νίκολα Ντιγκινί: Σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ και προσπάθησε να βοηθήσει οργανωτικά. Θεωρώ πως πρέπει να πάρει περισσότερο παιχνίδι πάνω του και να γίνει πιο δυναμικός.


Ντιέγκο Αγκίρε: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριος ειδικά στην δεξιά πλευρά. Στο δεύτερο αριστερά πήγε πολύ καλύτερα, είχε δοκάρι και προσπάθησε να δημιουργήσει.

Ντάνιελ Λάρσον: Ολόκληρο 45λεπτο δεν μπήκε στο παιχνίδι και σωστά βγήκε αλλαγή.Δεν μπήκε από ότι φαίνεται στο πετσί της ομάδας ακόμη.

Τσάρλισον Μπένσοπ: Δεν πήρε μπάλα στην περιοχή, προσπάθησε να κερδίσει κάποιες μονομαχίες αλλά μέχρι εκεί. Δεν βοήθησε αρκετά και δεν βοηθήθηκε ούτε αυτός.

Ιωάννης Πίττας: Μπήκε και βοήθησε με τις κούρσες του να “δείξει” πιο επιθετική η ομάδα. Μετά το γκολ έπαιξε ώριμα και μυαλωμένα. Καλή εμφάνιση. Χρειάζεται να δουλέψει την τελική του ή αν θέλετε να βελτιώσει την τελική πάσα για να βοηθά ακόμη πιο πολύ και να ανέβει κι άλλο ο ίδιος.


Σάσα Μάρκοβιτς: Μπήκε για να κλείσει χώρους, να πιέσει την μπάλα και να βοηθήσει την μεσαία γραμμή. Ήταν καλός και εξυπηρέτησε αρκετά καλά τον ρόλο του.


Αττίλα Σάλαι: Πέρασε στον αγώνα για να αλλάξει το σύστημα και να κλείσουν αμυντικά οι διάδρομοι και τα κατάφερε. Ώριμο παιχνίδι με τα απολύτως απαραίτητα.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-4-1-1,δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο η ομάδα, το άλλαξε στο δεύτερο, σκόραρε και μετά φρόντισε να κλειδώσει το παιχνίδι, χωρίς πολλά πολλά, βοηθώντας την ομάδα με τις αλλαγές του. Ξέρει και ο ίδιος πως η ομάδα δεν εντυπωσιάζει και είμαι σίγουρος πως το ψάχνει, αλλά στην τελική και μέχρι να το βρούμε, σημασία έχουν οι νίκες που δίνουν χρόνο, αυτοπεποίθηση και κυρίως 3 βαθμούς.

Comments
To Top