ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Η απόδοση τους κόντρα στον Εθνικό

Η ομάδα μας πήρε δύσκολη αλλά σημαντική νίκη κόντρα στον Εθνικό, με την οποία έφτασε τους 13 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Πάμε να δούμε την απόδοση τους κόντρα στην ομάδα του Εθνικού.

Δημήτρης Δημητρίου: Είχε μια απόκρουση σε “τετ α τετ” κρατώντας την ομάδα μπροστά,ενώ στις ψυχοφθόρες στατικές φάσεις των τελευταίων λεπτών τις καθάρισε με σωστές τοποθετήσεις και εξόδους.

Ιωάννης Πίττας: Καλή εμφάνιση από τον Πίττα που κράτησε σωστά την θέση του αμυντικά και βοήθησε και επιθετικά δίνοντας την ασσίστ.

Ντιέγκο Αγκίρε: Βγήκε αρκετές φορές μπροστά στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν επιπόλαιος στην τελική πάσα,ενώ στο δεύτερο περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα,έχοντας και μια λανθασμένη επιλογή στο 90 που ευτυχώς δεν στοίχισε.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Προσπάθησε να “μαζέψει” τα κενά στην άμυνα αλλά δεν τα κατάφερε αφού ο αμυντικός μηχανισμός δεν λειτουργούσε.


Χαράλαμπος Κυριάκου: Επέστρεψε μετά από καιρό και δεν είχε ρυθμό.Προτιμήθηκε η επανεμφάνιση του να είναι στο κέντρο της άμυνας,μια θέση που πολλάκις αποδείχτηκε πως δεν του ταιριάζει και εκτέθηκε στην φάση του γκολ,αφού από ένας πάρα πολύ καλός μέσος μετατρέπεται σε ένα μέτριο κεντρικό αμυντικό.


Εστεπάν Σακέτι: Αδικαιολόγητα νεύρα,εκτός από τα τρεξίματα δεν πρόσφερε ούτε βοήθεια στην οργάνωση,ούτε και στην αμυντική λειτουργία.


Σάσα Μάρκοβιτς: Δεν βοήθησε καθόλου,δεν πήρε πρωτοβουλίες και σωστά μέχρι τώρα είναι στο “ροτέισιον” της ομάδας και όχι στις βασικές επιλογές.

Νικολά Ντιγκινί: Αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό την περισσότερη ώρα.Εκτός από το γκολ δεν έδωσε κάτι ουσιαστικό.

Φλορεντίν Ματέι: Χάθηκε στα άκρα για άλλη μια φορά και ήταν εκτός παιχνιδιού πριν καν αντικατασταθεί.Ή στον άξονα ή στον πάγκο δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Γιάννης Γιαννιώτας: Προσπάθησε,ήταν φιλότιμος και δημιούργησε προυποθέσεις για γκολ,αλλά τα χαλούσε στην τελική πάσα.


Τσάρλισον Μπέντσοπ: Σκόραρε,πήρε μπάλες και δοκίμασε να καθαρίσει το παιχνίδι με την δύναμη του αλλά δεν είχε βοήθειες.

Ντάνιελ Λάρσον:Μπήκε σαν αλλαγή αλλά δεν βοήθησε καθόλου.

Σεργκε Γκακπέ:Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά από 8 μήνες αλλά ήταν εμφανές πως δεν είχε ρυθμό.

Αττίλα Σάλαι:Πέρασε προς το τέλος στην θέση του Χάμπου αφού είναι η φυσική του θέση,για να γίνει πιο ορθολογική η διάταξη.


Προπονητής: Κατέβασε την ομάδα με 4-2-3-1.Υπήρχαν αποστάσεις μεταξύ των γραμμών,υπήρχε μια αμυντική λειτουργία που έμπαζε τόσο στο κάθετο παιχνίδι,όσο και στις επιστροφές.Υπήρχαν παίκτες σε λάθος θέση(Χαμπος,Ματέι) και έγιναν αλλαγή για να διορθωθεί η αρχική επιλογή,αφού ο Χάμπος από πολύ καλός μέσος,βαφτίζεται σε ένα “άνοστο” αμυντικό και ο Ματέι από ένας ντελικάτος μέσος σε ένα κακό και αργό ακραίο.Η ομάδα μπήκε απροετοίμαστη,χωρίς να διορθώσει το παραμικρό από τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και χωρίς να διαβάσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τις αδυναμίες του αντιπάλου για να “τελειώσει” το παιχνίδι.Η ομάδα είχε όλο τον χρόνο να δουλέψει χωρίς πίεση αφού ο κόσμος έδωσε την ευκαιρία μετά την ήττα στην Ευρώπη και έκανε ελάχιστη (έως καθόλου)κριτική αλλά αυτό από ότι φαίνεται δεν εκτιμήθηκε σωστά από κανένα,αφού οι δηλώσεις του προπονητή μετά το 0-5 δεν έγιναν πράξεις ούτε από τον ίδιο.

Comments
To Top