ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Η απόδοση τους κόντρα στην Λεχ Πόζναν

Ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα κόντρα στην Λεχ Πόζναν για το Europa League και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

Δείτε πως «κρίνει» την απόδοση των ποδοσφαιριστών αλλά και του προπονητή ο Ψαγμένος..

Δημήτρης Δημητρίου: Μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ είχε 2 πολύ καλές επεμβάσεις. Βρέθηκε πολλές φορές εκτεθειμένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας και δεν νομίζω να φέρει ευθύνη στα γκολ.


Φάνος Κατελάρης: Άσχημο παιχνίδι από τον Κύπριο ποδοσφαιριστή που έχασε σχεδόν όλες τις μάχες.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Έβγαινε ψηλά να μαρκάρει και άφηνε κενό στο κέντρο της άμυνας από όπου προήλθαν τα πρώτα γκολ του αντιπάλου.

Αττίλα Σάλαι: Άσχημο παιχνίδι και για τον Ούγγρο που δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση.

Εστεπάν Σακέτι: Πάλευε μόνος στην μεσαία γραμμή αλλά δεν τα κατάφερε. Έχασε την ψυχραιμία του και έγινε αλλαγή.

Ντιέγκο Αγκίρε: Βρήκε τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τις πιο πολλές προϋποθέσεις και δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Στο δεύτερο χάθηκε.

Ιωάννης Πίττας: Είχε αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο. Κάλυψε σωστά την θέση του. Βρέθηκε σε θέση για τελική πάσα αλλά δεν ήταν καλές πράγμα που πρέπει να διορθώσει. Θεωρώ πως λανθασμένα έγινε αλλαγή.

Μπακαλί Νταμπό: Δεν μπορεί να κριθεί.

Νικολά Ντεγκινί: Προσπάθησε αλλά δεν είχε σωστές προσπάθειες.Όταν έχει την μπάλα αρκετές φορές ολιγωρεί με αποτέλεσμα να καθυστερεί όλη η ομάδα.


Τσάρλισον Μπέντσοπ: Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου αφού η μπάλα δεν πήγε ψηλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.


Γιάννης Γιαννιώτας: Μπήκε άμεσα στο 15 λεπτό,πήρε προσπάθειες πάνω του αλλά δεν του βγήκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του δεξιά.


Ντάνιελ Λάρσον: Μπήκε στο 46,χάθηκε στο ναυάγιο πριν καλά καλά ζεσταθεί.

Σάσα Μάρκοβιτς: Πέρασε στο παιχνίδι για να μαζέψει λίγο την τρικυμία. Ήταν φιλότιμος.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 3-5-2 που μετατράπηκε σε 3-4-3 με την αλλαγή του Νταμπό.Ρίσκαρε στο ημίχρονο με την αλλαγή του Πίττα και θα συμφωνήσω μαζί του πως ήταν λανθασμένη και δεν την “διάβασε” σωστά. Από την στιγμή που ο ίδιος “είδε” λάθος σε αυτή την κίνηση που ήταν ίσως βεβιασμένη, αλλά και η ενόχληση του από την παραίτηση των παικτών, χωρίς να θέλω να χρυσώσω το χάπι, μπορεί να δεχθήκαμε μια βαριά και αχώνευτη ήττα,αλλά τις δηλώσεις του προπονητή τις θεωρώ μια μικρή άμεση νίκη, γιατί πολλοί προπονητές παίρνουν γενικά την ευθύνη της ήττας,ελάχιστοί όμως παραδέχονται τι θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Αυτή την αντιμετώπιση την θεωρώ αντρίκια και “νίκη” που θα εξαργυρωθεί στο μέλλον.

Comments
To Top