ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Η απόδοση τους κόντρα στην Ανόρθωση!

Ο Θρύλος πέρασε νικηφόρα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πλέον είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πάμε να δούμε τι γράφει ο ΨΑΓΜΕΝΟΣ για την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στο ντέρμπι..

Δημήτρης Δημητρίου: Άψογος ο νεαρός, είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, που κράτησαν την ομάδα και της έδωσαν την δυνατότητα να κρατήσει το τρίποντο. Εκπληκτική εμφάνιση.

Φάνος Κατελάρης: Ντεμπούτο σε μια δύσκολη έδρα. Αγωνίστηκε δεξιά στην τριάδα. Είχε σωστές τοποθετήσεις και έκοψε αρκετές φάσεις.

Αττίλα Σάλαι: Αγωνίστηκε αριστερά στην τριάδα και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους από την πλευρά του. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Βαλεντίν Ρομπερζ: Έκοψε αρκετές επικίνδυνες φάσεις την τελευταία στιγμή. Συντόνισε την αμυντική λειτουργία και έφτιαχνε και το παιχνίδι από πίσω.

Γιώργος Βασιλείου: Έκανε καλό παιχνίδι αφού έτρεξε σε όλη την γραμμή και βοήθησε και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Ιωάννης Πίττας: Στα πρώτα 20 λεπτά έψαχνε τα πατήματα του αφού η αποστολή του ήταν δύσκολη αφού ο αντίπαλος έβγαζε παίκτες στην πλευρά του. Σκόραρε στην εκπνοή του ημιχρόνου και στην συνέχεια έπαιξε άψογα τον ρόλο του μπακ χαφ. Έβγαλε ψυχή και έδειξε απίστευτη ωριμότητα.

Σάσα Μάρκοβιτς: Έκανε πολύ βρώμικη δουλειά στην μεσαία γραμμή. Έκοψε επιθέσεις και έκλεινε σωστά τους χώρους.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Με πολύ καλά τρεξίματα, θωράκισε τον χώρο μπροστά από την άμυνα και προσπάθησε να βγάλει γρήγορες επιθέσεις.

Γιάννης Γιαννιώτας: Από τα καλύτερα του παιχνίδια. Πολλές επιθετικές ενέργειες, αρκετές βοήθειες αμυντικά και απίστευτο πάθος.

Μπακαλί Νταμπό: Άλλη μια ασίστ. Καλός στα άκρα, πολύ καλός στην κορυφή. Πολύ άνετος με την μπάλα που όταν την κρατούσε ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου. Έκανε να φαίνεται εύκολη η ασίστ,που προήλθε από το ομαδικό του πνεύμα.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Σκόραρε το πέναλτι, πάλεψε αρκετά ανάμεσα στους δυο πανύψηλους αντιπάλους και κέρδισε πολλές μάχες. Βοήθησε και αμυντικά.

Νικολά Ντιγκινί: Μπήκε για να γίνει πιο ευέλικτο το σχήμα αλλά και για να κρατήσει μπάλα. Το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό.

Ντάνιελ Λάρσον: Σκόραρε στο ντεμπούτο του και είχε ακόμη μια ευκαιρία. Έδωσε αρκετές βοήθειες. Σε ένα από τα κλεψίματα ήρθε και το τρίτο γκολ από τον ίδιο μετά από συνεργασία με τον Νταμπό.

Εστεπάν Σακέτι: Πέρασε πριν το τέλος και λειτούργησε σαν κυματοθραύστης κλειδώνοντας το τρίποντο. Κέρδισε έξυπνα φάουλ και ροκάνισε τον χρόνο.

Προπονητής: Επέλεξε το 3-4-3 έχοντας τους πλάγιους επιθετικούς να δίνουν αρκετή βοήθεια στους μπακ/χαφ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά έμεινε πιστός στο πλάνο του και τονώνοντας την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών βοήθησε στο να έρθει η ανατροπή. Όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ, διαχειρίστηκε τέλεια το παιχνίδι, αφού απορρόφησε την επιθετικότητα του αντιπάλου, άρχισε να ψάχνει το 3ο γκολ βγάζοντας τον Μπέντσοπ και βάζοντας τον Ντιγκινί για να κρατήσει μπάλα και να γίνει πιο ευέλικτος ο σχηματισμός .Πέρασε τον Λάρσον για να βάλει φρέσκα πνευμόνια αφού ο Γιαννιώτας είχε κουραστεί και όταν ο Λάρσον σκόραρε κλείδωσε το παιχνίδι αφού άμεσα έβαλε τον Σακέτι. Εξαιρετικό για ακόμη ένα παιχνίδι το κοουτσάρισμα του προπονητή.

Comments
To Top