ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Η απόδοση τους κόντρα στην Πάφο..

Η ομάδα μας πήρε δεύτερη σερί νίκη, αυτή την φορά κόντρα στην Πάφο και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πάμε να δούμε τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας στον αγώνα.

Γράφει ο Ψαγμένος..

Ζόελ Μολ: Δεν χρειάστηκε όσο αγωνίστηκε. Φάνηκε άτυχος και τραυματίστηκε.

Ζοάο Πέδρο: Επανήλθε και έδειξε πως δεν επηρεάστηκε από την απουσία του.Καλή απόδοση χωρίς πολλά προβλήματα αμυντικά και με αρκετές προσπάθειες επιθετικά.

Ντιέγκο Αγκίρε: Πήρε αρκετές προσπάθειες,είχε καλές μεταβιβάσεις και ήταν καλός αμυντικά.Δεν μετατράπηκε καμία πάσα σε ασσίστ αλλά είναι σε καλό φεγγάρι.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Δεν είχε πρόβλημα στα αμυντικά του καθήκοντα.Καθάριζε εύκολα τις φάσεις και ξεκινούσε το παιχνίδι από την άμυνα.

Έκτορ Γιούστε: Αμυντικά ήταν άνετος,έδινε στήριξη όταν η μεσαία γραμμή δέχτηκε πίεση και έβγαλε την ομάδα από την δύσκολη θέση,έστω και δύσκολα.Πολύ καλή παρουσία.

Εστεπάν Σακέτι: Έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι,έτρεξε παντού,έβαλε πίεση στην μπάλα και δεν άφησε τον αντίπαλο να οργανώσει παιχνίδι.Το αδιάκοπο “πρεσσινγκ” κέρδισε δεύτερες επιθέσεις και έδωσε ρυθμό κάτι που βοήθησε στην δημιουργία φάσεων.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Και αυτός έτρεξε παντού,βοήθησε οργανωτικά και έτρεξε πολύ βοηθώντας στην γρήγορη μετάβαση από το 1/3 στο άλλο του γηπέδου.Πάτησε και πάλι περιοχή σε πολλές φάσεις και σε μια από αυτές σκόραρε το μοναδικό γκολ.

Νικολά Ντιγκινί: Δεν είχε καλές επιλογές στο πρώτο ημίχρονο αφού καθυστερούσε στην τελική πάσα.Στο δεύτερο ανέβηκε,είχε καλές στιγμές,αλλά έχασε μια απίστευτη φάση για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Φλορεντίν Ματέι: Χάθηκε στην αλλαγή ρόλων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού,δεν βρήκε ρυθμό και σωστά έγινε αλλαγή.Έδειξε για άλλη μια φορά πως η θέση του είναι στον άξονα.

Μπακαλί Νταμπό: Ξεκίνησε στα άκρα και στην συνέχεια πλαισίωσε τον Μπέντσοπ στην κορυφή.Είχε τις στιγμές του,αλλά θεωρώ πως είναι καλύτερος στο κουτί.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Θωρηκτό στο παιχνίδι.Πολύ καλός στο κατέβασμα της μπάλας,κέρδισε αρκετές μονομαχίες,έπαιξε σωστά με πλάτη και ουσιαστικά σε μια τέτοια φάση,το γύρισμα του έγινε ασσίστ για τον Ντένιτς.

Δημήτρης Δημητρίου: Μπήκε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.Πολύ καλός στις στατικές καθάρισε σχεδόν όλες τις φάσεις,ενώ είχε και 2 δύσκολες αποκρούσειςΉταν έτοιμος και ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Γιάννης Γιαννιώτας :Πέρασε στο 46 και έδειξε πως η ομάδα χρειάζεται τον κλασσικό εξτρέμ για να ανοίξει κάποιες άμυνες.Πολύ καλός ειδικά το πρώτο 25λεπτο.Βοήθησε πάρα πολύ αμυντικά,αλλά είχε 2 επιπόλαιες στιγμές που ευτυχώς δεν στοίχισαν.

Ιωάννης Πίττας: Μπήκε για 20 λεπτά για να δώσει τρεξίματα αλλά και για να βοηθήσει στα μαρκαρίσματα.Ήταν μαχητικός και έκανε αρκετή “βρώμικη” δουλειά.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-2-3-1 αλλά οι 3 πίσω από τον επιθετικό δεν έδωσαν τα αναμενόμενα.Στην συνέχεια πέρασε ο Νταμπό πιο κοντά στον Μπέντσοπ και με την κίνηση χωρίς μπάλα δημιουργήθηκαν χώροι.

Με την είσοδο του Γιαννιώτα γίναμε πιο απαιτητικοί και σκοράραμε.Αμυντικά η ομάδα ήταν σχεδόν άψογοι,αφού δεν δέχτηκε σχεδόν καμία αντεπίθεση και υπήρχαν αλληλοκαλύψεις που δεν άφησαν τον αντίπαλο να φτιάξει φάσεις.

Διαβασμένος για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου,τα εξουδετέρωσε,δούλεψε και “έχτισε” την νίκη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.Πολύ καλό κοουτσάρισμα.

Comments
To Top