ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίρζης: «Μειωμένος ο προϋπολογισμός αλλά..»

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡΤ ΦΜ 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου παραχώρησε ο πεόρδρος Νίκος Κίρζης.

Για το πρωτάθλημα και τη σεζόν: «Ήταν πολύ παράξενοι οι τελευταίοι μήνες ένεκα της πανδημίας. Ευτυχώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα και μπήκαμε πίσω σχεδόν στην καθημερινότητα μας. Είχαμε την ισοπαλία με τη Δόξα όμως η ομάδα σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος με περισσότερες ομάδες και περισσότερα παιχνίδια».

Για τον προϋπολογισμό: «Είναι σίγουρα μειωμένος ο προϋπολογισμός μας σίγουρα, όμως δεν σημαίνει πως ποιοτικά υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην ομάδα γιατί και οι ποδοσφαιριστές έχουν κατανοήσει τα νέα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο. Πλέον ζητούν πολύ πιο ευκαταφρόνητα συμβόλαια».

Για την ενίσχυση: «Συζητάμε με τον προπονητή. Ο στόχος είναι να γίνουν κάποιες κινήσεις αλλά μόνο αν βρούμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές και είναι στα οικονομικά πλαίσια. Θεωρώ πως κάποια κίνηση σίγουρα θα γίνει. Δεν ξέρω για αριθμό αλλά αν βρούμε θα τους κλείσουμε».

Για τον Γιάκολις: «Δεν υπάρχει θέμα αλλά δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία».

Comments
To Top