ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίρζης: «Από τα μεγαλύτερα λάθη μου η μεταγραφή Ενσούε/ Ικανοποιημένος που έφυγε»

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡΤ ΦΜ 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου παραχώρησε ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης.

«Παρόλο που είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα λάθη και πιθανότατα απ’ τα πιο ακριβά λάθη που έκανα, σήμερα νιώθω πολύ χαρούμενος και ξαλαφρωμένος που αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει και δεν είναι στο Κολόσσι. Θα σταθώ σε ένα μέρος των δηλώσεων, ότι ήταν εκτός πλάνων. Ήταν απ’ τις λίγες αλήθειες που είπε. Ήταν εκτός πλάνων και θα πω τους λόγους. Στην τελευταία προπόνηση στις 15 Μαΐου που είχε η ομάδα, ο ποδοσφαιριστής τραβούσε βίντεο τους συμπαίκτες του, τους προπονητές και απειλούσε πως η ομάδα δεν τηρά τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό και θα έδινε το βίντεο στον δικηγόρο του για μηνύσεις. Έχει σημασία η ημερομηνία μιας και ήδη κάναμε 6 προπονήσεις, αλλά στην τελευταία θυμήθηκε πως δεν τηρούμε το πρωτόκολλο, κάτι που δεν είναι αλήθεια. Ήταν ξεκάθαρο πως επειδή αντιλήφθηκε ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινούσε θα έχανε κάποια λεφτά και ήθελε να το χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί για μετά. Ο προπονητής μετά με έπιασε τηλέφωνο και μου είπε πως απ’ τη στιγμή που χρησιμοποιεί τους παίκτες και το προσωπικό για δικό του όφελος δεν έχει θέση στην ομάδα. Του είπα Σωφρόνη, είμαι μαζί σου».

Στη συνάντηση που είχαμε στα γραφεία μου είπε πως δεν ενδιαφερόταν να μείνει στη ομάδα, ενώ είπε και αρκετές προσβολές που δεν είναι της ώρας. Μας είπε πως θα κάνει τέσσερις προτάσεις για τη διακοπή του συμβολαίου. Του είπα εντάξει. Στην επόμενη συνάντηση και αφού κτύπησε την πόρτα όλων των μεγάλων ομάδων και δεν βρήκε ανοικτή πόρτα, ζήτησε να μείνει. Του είχα πει πως δεν ο Απόλλωνας δεν είναι παίξε γέλασε, και του είπα ότι δεν πρόκειται με αυτή την συμπεριφορά και την νοοτροπία να αγωνιστεί ξανά. Υπάρχει συμφωνία για την αποζημίωση και συζητούμε με τους δικηγόρους μας, αλλά κανένα ποσό όσο και να είναι δεν είναι αρκετά μεγάλο ώστε να θυσιάσουμε το καλό της ομάδας. Αυτά τα άτομα και αυτές οι νοοτροπίες δεν χωράνε στο Κολόσσι».

Το κείμενο ανανεώνεται..

Comments
To Top