ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Σωφρόνης…

Διαβάστε τι δήλωσε στην καθιερωμένη πλέον συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης(31/100 ο προπονητής της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Πέτρο Κονναφή για την συνεργασία. Κάποιες χρονιές είσαι 100% επιτυχής κάποιες όχι. Η ομάδα έχει αρκετά θέματα. Τα τελευταία χρόνια ποτέ δεν έκανα δημοσιογραφική. Ότι ακούτε από μένα, αυτό συμβαίνει στο Κολόσσι. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τα social media. Πολλοί λένε ότι έχω ψεύτικα προφίλ. Αυτό που έγινε, να έρχεται ο παίκτης και να μου λέει τι είναι αυτά που γράφουν και ότι δεν θέλει να παίξει με την ΑΕΛ γιατί είχε ατύχημα και θέλει να πιάσει λεφτά από την ασφάλεια. Είπαν για τον Χάμπο, ότι έπαιξε ξύλο με την Ρομπέρζ, ή με τον Ζελάγια. Ο Απόλλωνας δεν κρύφτηκε ποτέ. Το πιο σημαντικό είναι να στηριχθεί από όλους»

Για το κλίμα στην ομάδα: «Οι παίκτες έχασαν την αυτοπεποίθηση τους. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα αν καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και αλλάξει λίγο το κλίμα. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα. Υπάρχει αρκετός δρόμος».

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Η Άχνα κατάφερε να σκοράρει με μια τελική. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ο αντίπαλος με δυο τελικές από δικά μας λάθη πέτυχε δυο γκολ. Αυτό που θέλω είναι μόνο τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να φέρουμε τους τρεις βαθμούς στη Λεμεσό».

Για το λόγο που έφυγε ο Γουίλερ: «Ο Γουίλερ ήταν μαζί μου στις Ακαδημίες. Ήμουν ο πρώτος που είπα να έρθει στην πρώτη ομάδα. Ζήτησε να πάει να παίζει και να είναι βασικός. Εκείνη την χρονιά ήταν αριστερά ο Ζάντερ. Μην ξεχνάτε τι έκανε τότε η ομάδα. Έχω 25 παίκτες, είναι εκεί για να διεκδικήσουν θέση. Είτε είναι Ισπανός, Άγγλος, Κύπριος κτλ. Δεν ήθελε ο Γουίλερ να πάει δανεικός».

Για τις μεταγραφές: «Δεν θα πετύχεις σε όλους τους παίκτες στις μεταγραφές. Είδαμε τι έκανε ο Ντιέγκο Αγκίρε, ο Γιαννιώτας ο Ενσούε. 11 είναι οι θέσεις, υπάρχουν 25 παίκτες. Όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν, θα το δούμε. Αυτό δεν το ξέρεις από πριν. Ευχόμαστε με την επιστροφή του ο Φακούντο να δώσει την δυναμική που μπορεί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Στο παιχνίδι με την ΕΝΠ πλην του Ζελάγια, του Ρομπέρζ και του Ψύχα, οι υπόλοιποι είναι σε καλό δρόμο».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Η Ανόρθωση παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τον Τιμούρ. Δύσκολα θα περάσουν ομάδες από το γήπεδο της. Για τις υπόλοιπες ομάδες βλέπουμε ότι δεν είναι μεγάλες διαφορές. Θα χαθούν αρκετοί βαθμοί. Το τι πρέπει να κάνουμε εμείς σαν ομάδα είναι να είμαστε πιο ήρεμοι στο επιθετικό κομμάτι. Ότι έγινε πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Αν καταφέρουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις, σίγουρα ο Απόλλωνας θα ξαναβρεί το δρόμο του».

Για τον Περικλή Παπαπαναγή: «Ήταν στο ΑΠΟΕΛ, δεν του έδωσαν αρκετά για να δείξει το έργο του. Τον έβλεπα πως δούλευε στα γραφεία και του ζήτησα να έρθει στην ομάδα. Είχαμε μια τέλεια συνεργασία. Ξέραμε και οι δύο τι θέλαμε από την ομάδα. Είχε μια πολύ καλή πρόταση. Ήθελε να είναι κοντά στην οικογένεια του. Εκεί βρήκε την ηρεμία του. Η ομάδα του κάνει εξαιρετική πορεία. Είναι κρίμα να αδικούμε τους νέους συνεργάτες. Και ο Μιγκέλ και ο Γιώργος κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Comments
To Top