ΑΝΤΡΕΣ

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας…

Δηλώσεις στη σημερινή(31/10) συνέντευξη Τύπου έκανε και ο εκπρόσωπος Τύπους της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου με αφορμή τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας.

«Η ομάδα δεν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Είμαστε στους 7 βαθμούς και δεχθήκαμε 4 ήττες. Είναι πράγματα πρωτόγνωρα για μας. Θα ήθελα να μεταφέρω κάποια συναισθήματα όλων μας. Ο κόσμος δικαιούται να ασκεί κριτική. Η εσωστρέφεια έχει μολύνει τον κόσμο μας. Δεν θα επιστρέψουμε τα ίδια συναισθήματα να επαναφέρουν τον Απόλλωνα στην απαξίωση των προηγούμενων ετών. Θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη στους επόμενους. Αποδεχόμαστε τις ευθύνες μας, αλλά δεν αποδεχόμαστε ότι ο Απόλλωνας είναι ακύβερνητος. Ο κόσμος έχει υποχρέωση να στηρίξει το έμβλημα στις φανέλες των παικτών. Ο Κονναφής επιθυμεί να μην έχει εμπλοκή στα θέματα μετεγγραφών από τούδε και στο εξής. Να κοπεί η καραμέλα με τα επεισόδια στο Κολόσσι».

«Υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία είναι τοξικά για τον κόσμο του Απόλλωνα. Γράφουν για γεγονότα λες και ήταν παρόντες στα αποδυτήρια».

Comments
To Top