ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Γιατί τώρα και όχι τότε…

Καθαρά, ξάστερα δίχως υπεκφυγές και μοιρολατρίες μίλησε ο Σωφρόνης Αυγουστή στην πρώτη του συνέντευξη χθες(2/9) μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας μας. Ανέφερε πολλά και διάφορά αλλά το κυριότερο αναφέρθηκε στον λόγο που η διοίκηση της ομάδας μας, φιλικά του ζήτησε να αποχωρήσει!

Η απορία που δημιουργήθηκε αφορά τον χρόνο που έγινε αυτό και εξηγούμαστε. Ο Σωφρόνης ανέφερε ότι ο πρόεδρος ήθελε το κάτι παραπάνω δηλαδή το πρωτάθλημα, γι αυτό του ζήτησε να αποχωρήσει και όπως ο ίδιος ανέφερε, επίσης έφυγε σαν φίλος και ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του δόθηκε, την οποία «άρπαξε από τα μαλλιά».

Το ερώτημα και η απορία είναι, γιατί δεν έγινε η συγκεκριμένη κίνηση τον Μάιο μετά που χάθηκε το πρωτάθλημα;

Αν γινόταν τότε θα είχαμε όλο τον χρόνο να βρούμε προπονητή που θα μπορούσε για τον τίτλο και να μην μας πιέζουν τα χρονικά περιθώρια όπως τώρα!

Αν γινόταν τότε, ο Σωφρόνης ίσως να ήταν προπονητής σε άλλη ομάδα, αφού πλέον όπως ανέφερε είναι επαγγελματίας και θα συνεχίσει να δουλεύει σ΄αυτό το πόστο!

Αν γινόταν τότε, ο νέος προπονητής που θα έρθει δεν θα δουλεύει με ποδοσφαιριστές που κάποιος άλλος έκρινε ότι θα τον βοηθήσουν!

Αν γινόταν τότε δεν θα χανόταν χρόνος μέχρι ο καινούριος προπονητής να μάθει τα αποδυτήρια, τους ποδοσφαιριστές!

Αν γινόταν τότε δεν θα δυσκολευόταν τώρα ο νέος προπονητής που θα έρθει να εμφυτέψει στους ποδοσφαιριστές τον τρόπο παιχνιδιού του!

Και το τελευταίο, αν γινόταν τον Μάιο τα πράγματα δεν θα έπαιρνα την τροπή που πήραν χωρίς διαμάχες, ο χρόνος μέσα στο Καλοκαίρι θα λειτουργούσε ως καταπραϋντικό και γενικά δεν θα μπαίναμε στο «λούκι» της σύγκρισης που θα υπάρξει, αφού οι συγκρίσεις του νέου προπονητή με τον Σωφρόνη στον κόσμος θα είναι αναπόφευκτες!

Comments
To Top