ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Οι δανεισμοί, οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές και το μείζον θέμα με τον Ρομπέρζ!

Πέντε μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου απομένουν και αρκετά θέματα που χρειάζονται λύσεις, ταλανίζουν την επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας μας. Ο επαναληπτικός κόντρα στην Αϊντχόβεν θεωρείται ως μια προσπάθεια για ένα ποδοσφαιρικό θαύμα αφού το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, απόρροια των δικών μας ατομικών λαθών φαντάζει αποτρεπτικό στο σενάριο πρόκρισης.

Αρχίζοντας από τα εύκολα, ήδη τρεις ποδοσφαιριστές μας νεαροί έχουν δοθεί δανεικοί, Παπαμιχαήλ, Βασιλειάδης και Μήτας, ενώ εντός των ημερών θα επισημοποιηθεί και ο δανεισμός του Νικόλα Ματθαίου στον Άρη. Στον Άρη θα ακολουθήσει τον Ματθαίου και ο νεαρός μας τερματοφύλακας Μιχάλης Παπαστυλιανού, αφού το πιο πιθανόν θα αποχωρήσει μετά τον επαναληπτικό, εξαιτίας του τραυματισμού του Δημητρίου. Στα σκαριά βρίσκεται και επικείμενος δανεισμός του Ντανίλο Σπόλιαριτς στην Ε.Ν.Π!

Από κει και πέρα υπάρχει η επίσημη πρόταση για τον Ουεντραόγκο, με το θέμα του να ξεκαθαρίζει εντός των ημερών, ενώ προτάσεις έχει δεχθεί η ομάδα μας και για άλλους ποδοσφαιριστές και ίσως προκύψουν και αποχωρήσεις έκπληξη!

Το μέιζον θέμα που απασχολεί είναι αυτό του Ρομπέρζ, που ταπεινή μας άποψη είναι ότι θα μπορούσε να μην πάρει την έκταση που πήρε. Όπως μαθαίνουμε οι ιθύνοντες της ομάδας μας είναι σε συζητήσεις με την Ομόνοια και αν βρεθεί η «χρυσή τομή» τότε οι ενδιαφερόμενοι θα μιλήσουν για να τα βρουν και με τον ποδοσφαιριστή.

Ένα άλλο φλέγον ζήτημα είναι και η περαιτέρω ενίσχυση στην ομάδα και αν αυτή προκύψει. Όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός της εβδομάδας με τον τεχνικό μας διευθυντή να έχει αρκετή δουλειά μπροστά του, ενώ υπάρχει και ο επαναληπτικός με την PSV, εκεί όπου η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κάνει την ποδοσφαιρική της υπέρβαση!

Comments
To Top