ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

«Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς»

Καιρός να γυρίσουμε σελίδα όλοι μας στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο, οπαδοί, ομάδα, διοίκηση και να δούμε τα κρίσιμα εξ αναβολής παιχνίδια με ΑΕΚ και Ανόρθωση, που είναι σημαντικά μεν αλλά παιχνίδια τριπλής παραλλαγής δε! Καιρός να αφήσουμε πίσω την αναποτελεσματικότητα του ντέρμπι με την Ομόνοια και ποδοσφαιριστές αλλά και τεχνική ηγεσία να επικεντρωθούν στο πως θα γίνουν αποτελεσματικοί στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν.

Οι υπόλοιποι μας να σταματήσουμε τους αφορισμούς και να περιμένουμε να δούμε δείγματα γραφής. Η περίοδος που περνά η ομάδα μας μπορεί να θεωρηθεί μεταβατική, μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή και σ΄αυτό δεν βοηθούν οι ορισμοί των εξ αναβολής αλλά και κάποιοι τραυματισμοί. Ας δείξουμε για ακόμα μια φορά πίστωση χρόνου.

Σε κανένα μας δεν αρέσει να χάνουμε και κανένας μας δεν γουστάρει να είναι μες την πίκρα και τα νεύρα, αλλά οφείλουμε να σηκώσουμε το κεφάλι και να αποδείξουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί. Στο κάτω κάτω δεν χάθηκε από τα τέλη Σεπτεμβρίου ο πόλεμος αλλά μια μάχη, υπάρχουν άλλες τόσες!

Με καθαρό μυαλό ας προχωρήσουμε και ο καθένας από την πλευρά του να κάνει ότι είναι δυνατό και ότι είναι στις αρμοδιότητες του για να ανέβει η ομάδα. Ας γίνουμε ποιο δυνατοί σε όλα γιατί ήδη τα όργανα έχουν αρχίσει…

Comments
To Top