ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στην Αούστρια Βιέννης

Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα μας, που δίκαια πήρε το διπλό με 2-1 στην έδρα της Αούστριας και πλέον έχουμε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ, ανήμερα του Δεκαπενταυγούστου.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζόελ Μολ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ελβετό. Νικήθηκε μόνο από τα 11 βήματα στο τσακ. Είχε σωτήριες επεμβάσεις και σωστές αντιδράσεις στις στατικές.

Ζοάο Πέδρο: Πολύ καλός τόσο επιθετικά αλλά και αμυντικά. Έκοψε τις όποιες επιθετικές ενέργειες των αντιπάλων. Επιθετικά πήρε πολλές προσπάθειες.

Ντιέγκο Αγκίρε: Αρχικά είχε θέματα αφού ο αντίπαλος φόρτωσε την πλευρά του και δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Στη συνέχεια «διάβασε» τον αντίπαλο και έκλεισε τους διαδρόμους. Επιθετικά ήταν και πάλι πάρα πολύ καλός.

Αττίλα Σάλαι: Έγραψε καλό βαθμό ο νεαρός που δείχνει να ανεβαίνει και να δένει με την ομάδα. Σωστές τοποθετήσεις και νικητής στις προσωπικές μονομαχίες.

Έκτορ Γιούστε: ‘Άριστο βαθμό πήρε ο Ισπανός που έβγαινε πρώτος κέρδιζε μπάλες και έκοβε τις επιθέσεις.

Σάσα Μάρκοβιτς: Σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα, χωρίς υπερβολές, έπαιξε πολύ σωστά τον ρόλο του στα χαφ. Κάποια θέματα και πάλι με τις βεβιασμένες πάσες χρήζουν βελτίωσης. Στα συν το γκολ από το πέναλτι.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Αγωνίστηκε ως κόφτης κυρίως μπροστά από την άμυνα, μια θέση που έδειξε πως του πάει. Σωστές τοποθετήσεις και πολύ καλή πρώτη πάσα στο ξεδίπλωμα του παιχνιδιού.

Φακούντο Περέιρα: Τακτικά πήρε σχεδόν άριστα. Βοήθησε στο αμυντικό κομμάτι, ενώ πήρε μπάλα και έφτιαξε παιχνίδι. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω αλλά το παιχνίδι του ήταν πολύ ώριμο.

Αντριάν Σαρδινέρο: Πολύ καλό παιχνίδι τακτικά από τον Ισπανό. Κάλυψε χώρους ,βοήθησε τον μπακ του. Επιθετικά ήταν πολύ καλός επίσης και έδειξε πως στον ρόλο του, που είχε το 17/18 και όχι το 18/19 μπορεί να ανταποκριθεί πάρα πολύ καλά, όπως και το κάνει.

Γιάννης Γιαννιώτας: Κερδισμένο πέναλτι, άλλη μια ασσίστ και ακόμη ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος, ένταση αλλά κυρίως ουσιαστικές προσπάθειες. Αν δίνει πιο πολλές βοήθειες και πίσω θα μιλάμε για ολοκληρωμένες τέλειες εμφανίσεις.

Σέρκε Γκακπέ: Σκόραρε ένα φανταστικό γκολ. Πίεσε ψηλά και μάρκαρε όταν αμυνόμασταν, ενώ άνοιγε χώρους με τις κινήσεις του. Έδειξε να του ταιριάζει η θέση αλλά χρειάζεται πιο μεγάλο δείγμα.

Ιωάννης Πίττας: Παρα πολύ καλός ο νεαρός. Μπήκε έτρεξε, μάρκαρε, πίεσε πήρε προσπάθειες πάνω του και ήταν πολύ καλός και τακτικά. Κέρδισε κι άλλα λεπτά και έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στα θέλω του προπονητή.

Γιώργος Βασιλείου: Μπήκε για να δώσει την δύναμη που έλειπε αλλά και ανάσες στον πολύ καλό Αγκίρε. Ανταποκρίθηκε άψογα και δεν είχε θέματα.

Εμίλιο Νσούε: Ντεμπούτο για τον Ενσούε που αγωνίστηκε στις γραμμές μπροστά. Είχε φάσεις πήρε πρωτοβουλίες και ήταν και καλός αμυντικά. Έδειξε να θέλει ακόμη λίγο χρόνο αλλά και ότι θα βοηθήσει πολύ.

Προπονητής: 1-4-2-3-1 από τον προπονητή που διάβασε σωστά το παιχνίδι. Στα αρχικά στάδια υπήρχε θέμα στην αριστερή πλευρά αλλά διορθώθηκε γρήγορα. Δούλεψε τον τρόπο παιχνιδιού του Γκακπέ και φάνηκε σε αρκετές φάσεις, εκτός του γκολ .Επίσης υπήρχαν οι σωστές αλληλοκαλύψεις αλλά και η ψυχραιμία στο παιχνίδι της ομάδας.

Με καθαρό μυαλό και τις σωστές αλλαγές μετά το 1-2, οδήγησε την ομάδα στη νίκη χωρίς να κινδυνέψει, αντιθέτως πιο εύκολα θα μπορούσε να γίνει το 1-3 παρά το 2-2.Πάρα πολύ καλό κοουτσάρισμα που έβγαζε μια σιγουριά η οποία μεταδόθηκε και στους ποδοσφαιριστές εντός γηπέδου και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Comments
To Top