ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Άποψη για Ρομπέρζ…

Ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά για το θέμα Ρομπέρζ, είδαμε ποσταρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Δεν ξέρω αν γίνεται όλα αυτά να διαγραφούν, για αυτό θα πάρω καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα μας ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις γραμμές και με ένα επιθετικό κλάσης, θα έχει ίσως το πιο γεμάτο ρόστερ που είχε ποτέ. Δεν γνωρίζω αν θα είναι και το πιο ποιοτικό, αλλά σίγουρα θα είναι το πιο γεμάτο. Στην μοναδική θέση που θα υπάρχει ερωτηματικό θα είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, αφού οι τρεις από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν πολλές παραστάσεις.

Σε κάποια παιχνίδια λοιπόν που θα λείπει και ο Έκτορ Γιούστε θα αγωνιζόμαστε με αμυντική γραμμή χωρίς εμπειρία. Δεν λέω πως δεν θα βγουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αλλά αν δεν, τότε δεν θα μπορείς να κάνεις κάτι. Με την παρουσία του Ρομπέρζ ακόμη και στο ρόστερ κερδίζεις χρόνο για να πειραματιστείς και να δεις στην κανονική ροή των αγώνων τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά έχεις και τη λύση μέσα στο ρόστερ σου αν δεν σου βγουν.

Σίγουρα πρέπει να γίνει μια κουβέντα και με τον ποδοσφαιριστή για συγκεκριμένες συμπεριφορές που είχε και τα αδικαιολόγητα νεύρα σε κάποιους αγώνες, αλλά το ίδιο πρέπει να γίνει με όλους.

Εν κατακλείδι θα ήθελα να αναφέρω πως το ρίσκο είναι ήδη μεγάλο και λόγω των επενδύσεων που έγιναν πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ποιος δεν δέχτηκε τελικά να μείνει ο ποδοσφαιριστής ή ποιος δεν τον έπεισε να μείνει, γιατί τέτοιες κρίσιμες αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται με μόνο γνώμονα τον εγωισμό.

Η παραμονή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή σε συνάρτηση με την απόδοση του στο μέλλον, ίσως καταστήσουν αυτή την τελική απόφαση την πιο σημαντική για αυτούς που διαχειρίζονται αυτές τις καταστάσεις.

Ότι κι αν γίνει πρέπει να είναι για το καλό της ομάδας μας.

 

Comments
To Top