ΑΝΤΡΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στην ΑΕΛ!

Μπρούνο Βάλε:δέχτηκε ένα γκολ από μάκρια αλλά δεν νομίζω να μπορούσε να αντδράσει.Είχε καλές τοποθετήσεις γενικά στις λιγοστές φάσεις του αντιπάλου.

Έκτορ Γιούστε:άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του.Σκόραρε και αμυντικά ήταν πολύ καλός.

Βαχίντ Σελίμοβιτς:μέτριο παιχνίδι από τον Σέρβο που δυσκολευόταν στις προσωπικές μονομαχίες λόγω των τοποθετήσεων του.Με την μπάλα κάτω ήταν καλός.

Γιώργος Βασιλείου:καλό παιχνίδι από τον αρχηγό που προσπάθησε,έτρεξε αλλά ήταν φανερό πως η κούραση δεν ήταν σύμμαχος του.

Ζοάο Πέδρο:τα ίδια και για τον Πέδρο σε πιο μεγάλο βαθμό,αφού το μυαλό θέλει αλλά από κάποιο σημείο του αγώνα και μετά το κορμί δεν μπορεί.

Σάσα Μάρκοβιτς:φιλότιμος,προσπάθησε αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα.

Κέβιν Μπρου:ακόμη ένα μέτριο παιχνίδι από τον Μπρου,που έδειξε πως δεν μπορεί να βοηθήσει με το στυλ παιχνιδιού του.

Πέτρος Ψύχας:προσπάθησε ο νεαρός,αλλά ήταν φανερά τρακαρισμένος.Προσπάθησε να βγει στο πλάι αλλά ήταν φανερό πως δεν μπορούσε με αντίθετο πόδι.

Αντριάν Σαρδινέρο:Τι απαιτήσεις μπορεί κάποιος να έχει από ένα ποδοσφαιριστή ρολίστα,που ναι μεν είναι καλός τακτικά αλλά δεν μπορείς να χτίσεις πάνω του,ειδικά όταν αγωνίζεται και με αντίθετο πόδι.

Αντρέ Σκέμπρι:φιλότιμη προσπάθεια και από τον Μαλτέζο,που μαχόταν αλλά οι προσπάθειες του έμεναν ημιτελής.

Εμίλιο Ζελάγια:στάθηκε άτυχος στο δοκάρι,φάνηκε πιεσμένος στο πέναλτι και δείχνει να του ταιριάζει περισσότερο ο ρόλος του “παίκτη αλλαγή” παρά του πρώτου φορ σε ομάδα πρωταθλητισμού ή για να είμαι πιο σωστός του κάνει καλό όταν υπάρχει ανταγωνισμός με άλλο ποδοσφαιριστή.

Νταβίντ Φαουμπάλα:δεύτερο παιχνίδι που μπαίνει και δεν προσφέρει και μοιραία θα γίνει ο τρίτος την επόμενη σεζόν.

Φώτης Παπουλής:μπήκε βοήθησε αλλά παραμένει μια ταχύτητα κάτω.Δείχνει πως χρειάζεται πολλές βοήθειες από άλλο ένα ποδοσφαιριστή για να μοιράζονται την θέση.

Προπονητής:έκανε απολογισμό,ενώ δεν έπρεπε.Δύσκολη και βασανιστική χρονιά έστω κι αν τα αποτελέσματα είναι τα ίδια,αφού είναι μόνο ένα αποτέλεσμα πίσω από την περσινή χρονιά,αλλά πολλά βήματα πίσω από ποιότητα.Έκανε λάθη,αλλά το μεγάλο του λάθος,είναι η επιμονή του σε κάποια εμφανή.Πχ επιμένει να ξεκινά τους εξτρέμ με αντίθετο πόδι,λες και είναι όλοι Ρομπέν.Κάνει το αντίθετο από όταν ανάλαβε με τους νεαρούς,και επιμένει σε ξένους ανεξαρτήτως απόδοσης και ποιότητας.Το στοίχημα για τον ίδιο είναι να αναγνωρίσει τα λάθη του και να τα διορθώσει την νέα χρονιά και να παντρέψει τους νεαρούς με ποιοτικους.Και το πιο εύκολο παράδειγμα είναι η μεσαία γραμμή,αφου Χάμπος,Σακέτι,Ντανίλο,Μάρκοβιτς,Περεύρα,Ματίας και Ψύχας αποτελούν μια πολύ γερή βάση και ποιοτική που μπορεί να χρειάζεται την προσθήκη ακόμη ενός αμυντικού μέσου,μπορεί και όχι.Θεωρώ πως η κριτική γενικά ήταν πολύ “light” από όλους και την νέα χρονιά θα πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο από την αρχή των μεταγραφων για το καλό του Απόλλωνα.

Comments
To Top