ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους στον επαναληπτικό κόντρα στη Ζαλγκίρις

Με πέντε αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα του πρώτου αγώνα και χωρίς ίχνος υποτίμησης του αγώνα και του 0-2 εκτός έδρας η ομάδα μας πέτυχε τεσσάρα και πλέον κοιτάζει προς Ιρλανδία μεριά όπου θα αντιμετωπίσει τη Shamrock.

Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής μας ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Ζόελ Μολ: Χρειάστηκε σε δύο φάσεις και δήλωσε παρών, κρατώντας ανέπαφη την εστία του και σε αυτό τον αγώνα.

Ζοάο Πέδρο: Έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ και είχε αρκετές προσπάθειες από δεξιά. Βοηθήθηκε και Πίττα και Γιαννιώτα που έπαιζαν μπροστά του.

Γιώργος Βασιλείου: Πολύ καλός και ο αρχηγός που είχε αρκετά ανεβάσματα. Αμυντικά ήταν σταθερός και δεν είχε δύσκολη βραδιά.

Ντύλαν Ουεντραόγκο: Είχε καλές επεμβάσεις, έβγαινε πρώτος ενώ έδινε σωστή πρώτη πάσα.

Αττίλα Σάλαι: Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, κέρδισε σχεδόν όλες τις μάχες και προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι χωρίς να ρισκάρει.

Εστεπάν Σακέττι: Καλό ημίχρονο το πρώτο, μέτριο το δεύτερο που έκανε αρκετές λάθος πάσες που ευτυχώς δεν στοίχισαν.

Σάσα Μάρκοβιτς: Σε γενικές γραμμές έκανε καλό παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, αλλά και πάλι δεν έλειψαν οι επιπόλαιες ενέργειες.

Φακούντο Περέιρα: Με κάποιες καλές ενέργειες ο Αργεντινός, χωρίς όμως να φτάσει και τα γνωστά του επίπεδα λόγω έλλειψης ρυθμού από την μακρόχρονη απουσία.

Ιωάννης Πίττας: Πήρε παιχνίδι πάνω του, είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ και χώρους στον Πέδρο τον οποίο βοηθούσε και με τις επιστροφές του.

Ντιέγκο Αγκίρε: Πολύ καλός ο Ισπανός που πήρε πολλές φάσεις πάνω του, έχασε ευκαιρίες και δημιούργησε. Καλός στο ένας εναντίον ενός.

Εμίλιο Ζελάγια: Χατ τρικ από τον Αργεντινό που έγραψε ιστορία. Έπαιξε σωστά στο χώρο αλλά και πλάτη δημιουργώντας ρήγματα και χώρους στην άμυνα του αντιπάλου.

Γιάννης Γιαννιώτας: Μπήκε και αμέσως κέρδισε το πέναλτι. Έφτιαξε το τέταρτο γκολ και γενικά έδειξε πως θα βοηθήσει. Πολύ καλή πρώτη εμφάνιση.

Σέργκε Γκακπέ: Έπαιξε πίσω από τον επιθετικό και με την ταχύτητα του δημιούργησε χώρους για γκολ.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Επέστρεψε μετά από τραυματισμό και προσπάθησε να βρει τα πατήματα του. Μάρκαρε σωστά και μοίραζε το παιχνίδι. Είναι θέμα χρόνου να μπει στο πετσί του γνωστού του ρόλου.

Προπονητής: 4-2-3-1 με τον Φακούντο να παίζει πιο πολύ σαν κρυφός κυνηγός. Καλή δουλειά, με αρκετά τρεξίματα και πιέσεις στη μπάλα. Με μια δυο πινελιές στις τελευταίες μεταγραφές η ομάδα μας θα είναι γεμάτη και ο κόουτς καλείται να διαχειριστεί αυτό το ρόστερ και να το αξιοποιήσει όσο πιο καλά γίνεται, μακριά από νεύρα και με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Καλό κοουτσάρισμα για πρώτο παιχνίδι.

Comments
To Top