ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Γίνεται «κυανόλευκος» ο Μολ!

Μετά την αποχώρηση του Μπρούνο Βάλε από την ομάδα μας, προχωρούν άμεσα τις διαδικασίες για την απόκτηση τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Πορτογάλος.Τις τελευταίες ημέρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα μας ενδιαφέρεται για τον Τζόελ Μολ που έμεινε ελεύθερος από την Πάφο.

Νεότερες πληροφορίες που είδαν σήμερα(14/5) το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι αύριο υπάρχει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται να προκύψει συμφωνία και ο Ελβετός τερματοφύλακας να μετακομίσει στο Κολόσσι.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι στην αποδέσμευση που υπόγραψε με την ομάδα της Πάφου ο Ελβετός τερματοφύλακας έχει υπογράψει μία ρήτρα σε περίπτωση που πάει σε άλλη Κυπριακή ομάδα.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας ήρθε το περσινό καλοκαίρι στην ομάδα της Πάφου από την Γερμανική Ντάρμσταντ. Αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος (2428 λεπτά) και σε 4 στο κύπελλο (360 λεπτά).

Πριν πάει στην Γερμανία ήταν για δύο χρόνια στην Γκρασχόπερς (35 συμμετοχές), ενώ προηγουμένως ήταν στην Αράους (114 συμμετοχές). Έχει 1.93 και έχει παρουσίες στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελβετίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μολ, αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες εναντίον της ομάδας μας το 2016 για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Comments
To Top