ΑΝΤΡΕΣ

«Ο Απόλλωνας είναι μια έμπειρη ομάδα…»

Ο προπονητής της Λάτσιο, Simone Inzaghi παραχώρησε σήμερα(19/9) το απόγευμα δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα μας.

Αναλυτικά:

«Πέρσι κάναμε μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία. Το παιχνίδι με την Salzburg δεν πήγε καλά αλλά αύριο αρχίζουμε μια νέα διαδρομή και θέλουμε να αρχίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις προπονήσεις θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Όλοι πρέπει να βρεθούνε στην κατάλληλη κατάσταση. Την Κυριακή κερδίσαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο. Αύριο θα σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι του Europa League. Είμαστε μπροστά σε μια περίοδο γεμάτη παιχνίδια.

Θα μιλήσω με τους παίκτες και θα παρατάξω την καλύτερη εντεκάδα. Πρέπει να αξιολογήσω κάποιες καταστάσεις. Εκτός είναι ο Ράντου. Ο Durmisi είναι έτοιμος. Ο Berisha θα προπονηθεί μαζί μας αλλά θέλει χρόνο για να επιστρέψει. Ο Luiz Felipe επέστρεψε στο γήπεδο. Ο Λουκάκου ακολουθεί το πρόγραμμά του. Κάναμε καλά παιχνίδια. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε εξαιρετικό επίπεδο επομένως πρέπει να βελτιωθούμε.

Αφού είναι η πρώτη αγωνιστική των ομίλων, θα είναι αρκετό να κερδίσουμε. Ο Απόλλωνας είναι μια έμπειρη ομάδα με αρκετά ψηλό μέσο όρο ηλικίας. Έχει ευρωπαϊκή εμπειρία».

 

Comments
To Top