ΑΝΤΡΕΣ

Πώληση εισιτηρίων αυστηρώς μέχρι τις 14:30

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι προτίθενται να ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων UEFA Europa League, με αντίπαλο την SS Lazio την Πέμπτη (20/09, 18:55) πως ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια στο στάδιο Ολίμπικο.
Η πώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη 20/09, στο ξενοδοχείο “Starhotels Metropole” και θα διαρκέσει από τις 11:30 μέχρι τις 14:30 (Τοπική Ώρα).
Διεύθυνση: Via Principe Amedeo, 3, 00185 Roma RM. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό “Termini”.
Τονίζεται πως το ωράριο πώλησης θα είναι αυστηρώς μέχρι τις 14:30 και δεν θα υπάρξει η δυνατότητα πώλησης εισιτηρίων μετα την καθορισμένη ώρα.
Επίσης, υπενθυμίζεται πως η παρουσίαση ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι απαραίτητη στην είσοδο του σταδίου. Αν τα στοιχεία τα οποία αναγράφονται στο εισιτήριο του φίλαθλου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία του επίσημου εγγράφου τότε ΔΕΝ θα του επιτραπεί η είσοδος στο σταδιο.
Οι εισόδοι του σταδιου θα ανοίξουν στις 17:00 και απο τις 15:00 μεχρι και την ώρα εναρξης του αγώνα, εχει διευθετηθεί δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία απο το σημείο συνάντησης στην Piazzale delle Canestre προς το σταδιο.
* Για περισσότερες πληροφορίες στο 95-114846.
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ
Comments
To Top