ΑΝΤΡΕΣ

«Η ομάδα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να παλέψει απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο».

O τεχνικός της ομάδας μας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό(20/9)κόντρα στη Λάτσιο, Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε:

«Είναι επιτυχία που είμαστε εδώ μετά την προσπάθεια που κάναμε να μπούμε στους ομίλους. Είναι κίνητρο αυτά τα έξι παιχνίδια για τους παίκτες. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως σε αυτό τον όμιλο είμαστε το αουτσάιντερ. Παίζουμε με τρεις πολύ καλές ομάδες και πρέπει να κάνουμε τα τέλεια παιχνίδια για να μπορέσουμε να έχουμε κάτι από αυτόν τον όμιλο. Το αυριανό παιχνίδι είναι κίνητρο για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες να φτάσουν σε αυτό το στάδιο. Μπορεί πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας να τεθούν αντιμέτωποι τους. Για αυτό στο αυριανό παιχνίδι σίγουρα η ομάδα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να παλέψει απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Με συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος».

Για τις αλλαγές που θα κάνει η Λάτσιο: «Σε αυτό το επίπεδο δε βλέπεις ονόματα, έχουν μεγάλο ρόστερ. Βλέπεις ομαδική δουλειά που γίνεται και τον τρόπο που παίζουν. Έχουμε μελετήσει το ρόστερ του αντιπάλου, είναι πάρα πολύ καλό και είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Για τη φιλοσοφία του παιχνιδιού: «Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο γιατί έχει το δικό της τρόπο λειτουργίας και παιχνιδιού. Σίγουρα κάποιες φορές υποχρεώνεσαι να παίξεις άμυνα, παίζουμε με μεγάλους αντιπάλους, αλλά η νοοτροπία και η φιλοσοφία μας είναι ίδια».

Για τους παίκτες που έπαιξαν ξανά στη Ρώμη: «Είναι μεγάλη η απόσταση από το παιχνίδι εκείνο και τα ρόστερ αλλάζουν αρκετά χρόνο με το χρόνο. Άλλη ομάδα τότε, άλλη τώρα. Βλέπουμε τα δεδομένα της στιγμής και σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ».

Για το αν οι άλλες ομάδες του ομίλου είναι πιο δυνατές: «Η Λάτσιο είναι πιο ψηλό επίπεδο από όλες τις ομάδες του ομίλου. Παίζει με ένα δικό της τρόπο στο γήπεδο».

Σε ερώτηση Ιταλού για την ενδεκάδα: «Μπορείτε να κάνετε τα δικά σας σενάρια».

Η άποψη του για τον Σιμόνε Ιντζάγκι: «Σίγουρα μιλάμε για ένα μεγάλο προπονητή και ποδοσφαιριστή που πρόσφερε θέαμα στο κοινό».

Για τη σταθερότητα της Λάτσιο: «Είδαμε τα δυο τελευταία της παιχνίδια. Ήταν πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι και για αυτό κράτησε το μηδέν παθητικό. Στο επιθετικό κατάφερε να βάλει πολλούς παίκτες στην περιοχή».

Για τη διαφορά του αγώνα σε σχέση με τη Βασιλεία: «Εδώ είναι διαφορετικά γιατί είναι όμιλος. Πρέπει να δεις τι θα κάνεις και τι θα αποφύγεις για να πάρεις αποτέλεσμα. Όσα μας στοίχισαν να μην επαναληφθούν».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μας, ο Έκτορ Γιούστε ανέφερε: «Είναι υπέροχο που είμαστε σε αυτό το στάδιο και θα παίξουμε με αυτή την ομάδα. Θα παλέψουμε για τη νίκη και κάποιες φορές γίνονται και θαύματα».

 

Comments
To Top