ΑΝΤΡΕΣ

Η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πρωτάθλημα Cyta περιόδου 2018-2019 αρχίζει σήμερα με τη διεξαγωγή της κλήρωσης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία (αίθουσα Ballroom A) και θα μεταδίδεται ζωντανά από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/zWuXg3lQIBY

Το Πρωτάθλημα Cyta 2018-2019 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή  δώδεκα ομάδων ως ακολούθως:

ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού, Αλκή Ορόκλινης, Δόξα Κατωκοπιάς, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Ερμής Αραδίππου, Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Ομόνοια Λευκωσίας και Πάφος FC.

Το Πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου 2018 και θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου 2019.

Θα διεξαχθούν δύο γύροι των έντεκα αγωνιστικών και θα ακολουθήσουν άλλες δέκα αγωνιστικές στη Β’ φάση, σύνολο 32 αγωνιστικές.

Με την ολοκλήρωση των 22 αγωνιστικών (Α΄φάση), οι δώδεκα ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των έξι ομάδων, ανάλογα με τη βαθμολογική τους θέση και θα μεταφέρουν μαζί τους στη Β’ φάση τους βαθμούς που πήραν στην Α’ φάση.

Με την ολοκλήρωση της Β’ φάσης, οι δύο τελευταίες ομάδες του Β’ ομίλου θα υποβιβαστούν στη Β’ Κατηγορία.

Ο αγώνας για το Super Cup μεταξύ της Πρωταθλήτριας ομάδας του ΑΠΟΕΛ και της Κυπελλούχου ομάδας της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στις 28, 29 η 30 Σεπτεμβρίου 2018 αφού, με το νέο τρόπο διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα τον Αύγουστο, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Comments
To Top