ΑΝΤΡΕΣ

Ο Φανούριος για την προετοιμασία και επιπλέον μεταγραφές…

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην προετοιμασία, ενώ τόνισε πως η ομάδα της Λεμεσού θα προχωρήσει σε επιπλέον μετεγγραφές εντός των επόμενων ημερών.

Για τη χθεσινή συνάντηση με τον ΚΟΑ: «Επειδή ο κόσμος έχει μπουχτίσει με δεσμεύσεις, δεν θα σχολιάσουμε οτιδήποτε. Καλύτερα να ο αφήσουμε στον χρόνο και στους αρμόδιους έτσι ώστε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες των τελευταίων χρόνων.

Για την προετοιμασία: «Αντιλαμβάνεστε πως όταν ενημερώνεσαι μέσω του διαδικτύου, το 4-0 είναι πολύ βαρύ για τα δεδομένα του Απόλλωνα, αν και στο δεύτερο μέρος αγωνιζόμασταν με νεαρούς, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Ο αντίπαλος έπαιζε με τους βασικούς του, ωστόσο δεν ανησυχούμε καθόλου. Γνωρίζουμε πως δουλέψαμε, γνωρίζουμε πως χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση και θα την κάνει. Και πέρσι υπήρχαν τα ίδια δεδομένα, είμαστε σίγουρα πως όταν πρέπει θα είναι πανέτοιμος και πανίσχυρος. Θα πω κάτι κλισέ αλλά γνωρίζοντας κάποια πράγματα, θα μπορούσε να ενίσχυε την ομάδα αρχές Ιουνίου, όμως στη συνέχεια δεν θα μας βοηθούσαν. Το επίπεδο της ομάδας έχει ανέβει, θέλει ποδοσφαιριστές που να μπορούν να δώσουν κάτι περισσότερο από αυτούς που έφυγαν ή από αυτούς που υπάρχουν. Το ρίσκο υπάρχει πάντα, το ίδιο ρίσκο θα είχαμε αν κάναμε και μετεγγραφές αρχές».

Για ενδιαφέρον προς τον Ρομπέρζ: «Κανένα ενδιαφέρον. Έχουμε δει πολλά που μας ενόχλησαν. Ότι ο Χάμπος θέλει να φύγει, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους στην προετοιμασία. Δεν ξεπουλάμε».

Αν θα γίνει επέκταση της συνεργασίας με τον Χάμπο: «Δεν θα μείνουμε ποτέ εκτεθειμένοι στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Απόλλωνας έκανε δύο πολύ μεγάλες μεταγραφες, τον Χάμπο και τον Μπρου. Θα προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες και ο κόσμος να μην ανησυχεί. Αλίμονο αν παρασυρόμασταν από μια φιλική ήττα 4-0 ή από μια νίκη 5-0».

 

Comments
To Top