ΑΝΤΡΕΣ

«Αν δεν έχεις αριθμό μητρώου, δεν θα μπορείς να παρακολουθείς αγώνες Α΄ Κατηγορίας σε όλα τα αθλήματα»!

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα ισχύσει η κάρτα φιλάθλου σε όλους τους αγώνες Α΄ Κατηγορίας στα ομαδικά αθλήματα. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, παραθέτοντας όλες τις λεπτομέρειες.

«Η απόφαση πάρθηκε πριν πολλά χρόνια και αρχίζει να υλοποιείται Είναι απόφαση της Βουλής που θέλει ασφάλεια στα γήπεδα και καταπολέμηση της βίας. Δημιουργείται ένα κεντρικό μητρώο φιλάθλου. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνες θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο μητρώο. Αυτό θα ελέγχεται μόνο από τον ΚΟΑ και θα έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα. Ούτε καν από την Αστυνομία δεν θα έχουν πρόσβαση. Θα χρειάζονται σχετική άδεια. Είναι ένας αριθμός μητρώου. Για να μπορέσει ο οποιοσδήποτε να πάει στο γήπεδο, θα πρέπει να έχει τον αριθμό της κάρτας του»

Για το πώς θα αποκτήσει ο κάθε φίλαθλος τον αριθμό μητρώου και το τι θα αναγράφεται… 

«Θα υπάρχουν χώροι έκδοσης έξω από τα γήπεδα, ενώ θα μπορεί να το κάνει ο καθένας και διαδικτυακά».

Για όσους θεωρούν ότι πρόκειται για φακέλωμα… 

«Δεν υπάρχει φακέλωμα. Όλα τα στοιχεία φυλάγονται και είναι αυστηρή η πρόσβαση».

Για το τι εξυπηρετεί αυτό το μέτρο… 

«Αν κάποιος κάνει επεισόδια στα γήπεδα, αφού καταδικαστεί, την επόμενη φορά που θα πάει να αγοράσει εισιτήριο, δεν θα μπορεί».Για το πότε θα είναι έτοιμο. Στις 23 Ιουλίου θα το παρουσιάσουμε σε δημοσιογραφική διάσκεψη. Στις 25 Ιουλίου θα ξεκινήσει δοκιμαστικά στο Τσίρειο και 26 Ιουλίου θα είναι παγκύπρια σε όλα τα γήπεδα Α΄ Κατηγορίας. Αν δεν έχεις αριθμό μητρώου, δεν θα μπορείς να παρακολουθείς αγώνες Α΄ Κατηγορίας. Όλο αυτό είναι για να εντοπίζονται οι παραβάτες. Ακυρώνουμε την ανωνυμία. Όποιος θέλει να πάει γήπεδο, πρέπει να έχει τη μαγκιά να πει ότι πάει γήπεδο. Όσοι λογαριάζουν να κάνουν παρανομίες να μην το κάνουν».

Για το τι θα ισχύσει με όσους έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια διαρκείας… 

«Αν δεν εγγραφούν στο μητρώου φιλάθλου, πριν το ματς δεν θα μπορούν να δουν αγώνα σε όλα τα ομαδικά αθλήματα Α΄ Κατηγορίας».

Αν όλα αυτά είναι υπό την έγκριση της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων…

«Ότι γίνεται σε συνεννόηση και έγκριση από την Επίτροπο».

 

 

Comments
To Top