ΑΝΤΡΕΣ

«Τα μακρά κοντά γίναν, ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας.

Αναλυτικά:

Περήφανε υποστηρικτή της μεγάλης ιδέας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μπήκαμε για τα καλά στην τελική ευθεία,μας απόμειναν 4 τελικοί για το πρωτάθλημα και 2 για να παραβρεθούμε ΞΑΝΑ στον τελικό κυπέλλου.

Το πρόγραμμα γι αυτήν την βδομάδα ξεκινά την ΤΕΤΑΡΤΗ με ακόμα ένα τρελό πάρτυ στα τσιμέντα του Τσιρείου για τον ημιτελικό κυπέλου με την πάφο και κορυφώνεται την ΚΥΡΙΑΚΗ με τις κότες και πάλι στο Τσίρειο για το θεσμό του πρωταθλήματος αυτή τη φορά. Κότες που ξαφνικά την είδαν αλλιώς βγάζοντας τη γλώσσα περίπατο για ακόμα μια φορά κάνοντας τις γνωστές τους κωλότουμπες. Περιμένουμε με τρελλή αγωνία μπας και σας δούμε “τυχαία” την Κυριακή στο Τσιρείο, θα είναι ωραία…

Πάμε και σε σένα “κύριε” μανιταρά που είσαι καλός για λλόου τους που εκτός το ότι είσαι μια απο τις αιτίες που το ποδόσφαιρο έγινε μπίζνα έχεις το θράσος πλέον να μας μιλάς και για οπαδικά θέματα. Είσαι η κύρια αιτία που ο κόσμος, ακόμα και της δικής σου ομάδας, δεν πάει πλέον στο γήπεδο. Που για χάρη σου ξαναξεκίνησε παιχνίδι στις 11 το βράδυ, ναι με τα σκουλήκια Λεμεσό, απλά και μόνο για να μην τιμωρηθούν τα μωρά με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία έδρας για πολλές αγωνιστικές. Που είσαι ο μόνος πρόεδρος ομάδας που πληρώνεται αδρά για να είναι στο πόστο του, αλλά κατατάλλα αγαπάς την ομάδα σου με την ψυχή σου. Και για να τελειώνουμε μαζί σου. Είσαι ένας αποτυχημένος επιχειρηματίας και σαν αποτυχημένος και βουτηγμένος στα σκατά παράγοντας θα φύγεις και από το ποδόσφαιρο. Τα μακρά κοντά γίναν, ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΣΑΝ ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ υπευθύνους που είχαν την φαεινή ιδέα για τον νόμο ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ στο γσπ.

Επίσης προιόντα θα υπάρχουν στο γήπεδο όπως και λαχνοί εισφοράς στα €5 με δώρο 2 αεροπορικά εισιτήρια για ΑΘΗΝΑ.
Η ημερομηνία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί στις επόμενες ανακοινώσεις.

Εισιτήρια για το παιχνίδι της Τετάρτης υπάρχουν στον Κεντρικό. Απόψε το καθιερωμένο pre-game πάρτυ για ζέσταμα λαρυγγιών και εκτόξευση της καύλας για την παθολογική μας αγάπη.

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ

Υ.Γ. Ανθρωπάκια οι οποίοι έχουν κάρτα loyalty δεν πρέπει να μας πιάνουν στο στόμα τους !

Υ.Γ.1.ΟΙ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ..

Υ.Γ.2. μανιταρά που νομίζεις ο κόσμος εν δικός σου, ρίξε το νόμο που μόνος σου να έρτουμε εμείς, χωρίς αστυνομία να σας προσέχει, εδώ να δω τη δύναμη σου τρελλέ μου!

Υ.Γ.4. Ωραία η λευτεριά ρε μάγκα μου – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Υ.Γ.5. ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΟΥΛΛΑ

Comments
To Top