ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Έκτη αγωνιστική στα πλέι-οφ στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, ενώ για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας είχαμε το Σαββατοκυρίακο(14,15/4) την 25η και προτελευταία αγωνιστική. Όσον αφορά τους ξενιτεμένους ποδοσφαιριστές μας ο Χάμπος έχει επιστρέψει στην Κύπρο και ακολουθεί αποθεραπεία λόγω κάποιου τραυματισμού.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Έχει επιστρέψει στην Κύπρο και κάνει αποθεραπεία εξαιτίας του τραυματισμού του.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Racing Ferrol(4-0).

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή(2-3).

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ερμή(2-3).

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πάφο.(1-2)

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πάφο.(1-2)

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ε.Ν.Π(3-1).

Λούκα Πολίτσι(Ολυμπιακός Λευκωσίας): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 72΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Δόξα.(5-0).

Λεωνίδας Κυριάκου(ΘΟΙ Λακατάμιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στο Διγενή Ορόκλινης.(2-0)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας μας. Προπονείται μαζί με την ομάδα Νέων.

Comments
To Top