ΑΝΤΡΕΣ

Διευκρινίσεις για τον αγώνα με Πάφο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ διευκρινίζει στους φίλους της ομάδας μας, ότι για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου Coca-Cola με την PAFOS FC, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18/04 στις 18:00 στο Τσίρειο στάδιο, ισχύουν ΜΟΝΟ τα εισιτήρια διαρκείας ELITE & PLATINUM.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας GOLD, διατηρούν το δικαίωμα να καθίσουν στο περιφραγμένο χώρο, ΜΟΝΟ με την παρουσίαση του εισιτηρίου διαρκείας τους και έγκυρου εισιτηρίου του αγώνα.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από το Apollon Official Store, το οποίο βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος 69 (τηλ. 2535 1954).

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί ως εξής:

Kανονικό: 15 ευρώ

Μαθητικό:10 ευρώ (απαραίτητη η παρουσίαση εισιτηρίου διαρκείας TEENS, ταυτότητας ή φοιτητικής κάρτας κατά την αγορά, καθώς ο αριθμός των μαθητικών εισιτηρίων είναι περιορισμένος).

Παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους μέσω της υπηρεσίας ONLINE και μέσω της νέας εφαρμογής κινητού τηλεφώνου Apollon FC – Official Ticketing App.

* Οι χρήστες της εφαρμογής κινητού θα έχουν το δικαίωμα να εισέρχονται στο Τσίρειο Στάδιο από την είσοδο GOLD, η οποία βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο., παρουσιάζοντας το εισιτήριο τους μέσω της εφαρμογής χωρίς την ανάγκη εκτύπωσης.

Ώρες λειτουργίας του Apollon Official Store για εισιτήρια με PAFOS FC:

Τρίτη 17/04: 09:00 – 13:00, 15:00 – 19:00

Τετάρτη 18/04: 09:00 – 14:30

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top