ΑΝΤΡΕΣ

Διαβάστε την Online Έκδοση 129 – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

Κυκλοφορεί σήμερα 28 Μαρτίου 2018, η 129η Έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας μας ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ, online και ΔΩΡΕΑΝ όπως πάντα, για εύκολη ανάγνωση από υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο.

Ακόμη μία… γεμάτη έκδοση όπου ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας Έκτορ Γιούστε και Άλεφ Ντος Σάντος, παρουσιάσεις και ρεπορτάζ για το Κόκτειλ Πάρτυ του Απόλλωνα, την Επίσημη Φωτογράφηση της Ομάδας 2017-2018, το πλούσιο Κοινωνικό Έργο του Απόλλωνα κ.α.

Διαβάστε ακόμη, την “Επόμενη Μέρα” του Άλεξ Ντα Σίλβα, την “Καλύτερη Στιγμή” του Αντρέ Σκέμπρι και στο “Όταν ήμουν μικρός”, ο Αντρέι Πιτιάν. Ενδιαφέρουσα αρθρογραφία από ιατρούς της ομάδας, τους εθελοντές μας, στήλες για την Β’ Ομάδα, τις Ακαδημίες μας, παρουσιάσεις και links με το Apollon Web-TV, την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Απόλλωνα, με βίντεο και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Ακόμη, πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Περιοδικού μας με δώρο, δύο αεροπορικά εισιτήρια σε οποιοδήποτε προορισμό της Ελλάδας πετάει η χορηγός εταιρεία Cobalt.

Καλή ανάγνωση! Το link για να διαβάσετε το ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ:

 

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top