ΑΝΤΡΕΣ

«Το ντέρμπι θα γίνει σε ένα γήπεδο που μας ξυπνά όμορφες αναμνήσεις…»

Δηλώσεις στον Active έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα που δίνει με τον καρκίνο το παιδάκι του Εμιλιάνο Φούσκο, στην επισημοποίηση της ανάληψης της προεδρίας της ΚΟΠ από τον Γιώργο Κούμα αλλά και το επικείμενο παιχνίδι της ομάδας μας με την ΑΕΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια του Φούσκο: «Όλο τον κόσμο πρέπει περιβάλλουν με ιδιαίτερη ευαισθησία τέτοιου είδους προβλήματα. Μπορεί να ήταν το παιδάκι οποιουδήποτε στη θέση του Λούσιο. Για ένα σαββατοκύριακο ας στερηθούμε όλοι από κάτι για στηρίξουμε τον Φούσκο σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Για μας δεν είναι τίποτα 15-20 ευρώ, αλλά για την οικογένεια του Φούσκο είναι πολύ σημαντικό. Υποχρέωση και καθήκον μας είναι να τον βοηθήσουμε. Αλίμονο στο ποδόσφαιρο που διακυβεύονται τόσα χρήματα καθημερινά να μην μας αγγίζουν τέτοια θέματα».

Για το προσεχές ματς με την ΑΕΚ εκτός έδρας, είπε: «Πολύ σημαντικό ματς. Δίνουμε το τέταρτο ντέρμπι στα πλέι οφ και είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Ούτε ότι έχουμε προβάδισμα στη βαθμολογία. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ κυρίως στην έδρα της. Πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Καθάρισε το μυαλό των παικτών από τις πολλαπλές υποχρεώσεις και είναι δεδομένο ότι ξεκουράστηκαν».

Για τον Γιώργο Κούμα και τα μέτρα που εξήγγειλε είπε: «Χαιρετίζουμε την εξαγγελία των μέτρων, έστω αν αυτό είναι σε θεωρητικό στάδιο. Είναι μέτρα τα οποία κλείνουν προς τον εκσυγχρονισμό του ταλαίπωρου κυπριακού ποδοσφαίρου. Γενικά δεν θέλω να επεκταθώ, είναι θέματα που θα τα δουν μεταξύ τους τα μέλη της εταιρείας του Απόλλωνα. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στις απουσίες που θα έχει η ομάδα μας με τον τιμωρημένο Σακέττι και τον τραυματία Στυλιανού ο οποίος βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Όσον αφορά τα εισιτήρια ανέφερε, ότι το πολύ μέχρι την Παρασκευή θα εξαντληθούν τα 660 εισιτήρια που αναλογούν στους φίλους της ομάδας μας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα και τόνισε στο τέλος ότι, «το ντέρμπι θα γίνει σε ένα γήπεδο που μας ξυπνά όμορφες αναμνήσεις από την ευρωπαϊκή μας πορεία το περασμένο Καλοκαίρι».

 

Comments
To Top