ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Εικοστή τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας, ενώ είχαμε υποχρεώσεις στο εξωτερικό, Ισπανία και Πορτογαλία για Χάμπο και Ιωσηφίδη. Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαμε και στη Β΄κατηγορία το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε(3,4/2).

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν ήταν στην αποστολή στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Pontevedra.(3-1)

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ.(2-1)

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Μπήκε ως αλλαγή στο 84΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδα του κόντρα στην ΑΕΚ.(2-1)

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό.(2-0)

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΖ.(1-0)

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Σπορτινγκ Λισσαβώνας. Πέτυχε το πρώτο τέρμα της ομάδας του στο 27΄.(3-0)

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 46΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό.(2-0)

Λούκα Πολίτσι(Ολυμπιακός Λευκωσίας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.(2-0)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Δεν ήταν στην αποστολή στον εκτός έδρα αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό Άσσιας.(1-1)

Λεωνίδας Κυριάκου(ΘΟΙ Λακατάμιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ε.Ν.Π.(1-3)

Comments
To Top