ΓΥΝΑΙΚΕΣ

«Θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο…»!

Δηλώσεις λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην BARCELONA F.Α, έκανε στην ιστοσελίδα allaboutsoccer.net, έκανε η αρχηγός της ομάδας των Ladies μας Δανάη Σιδηρά. Η ομάδα μας αγωνίζεται το ερχόμενο Σάββατο(10/2) στις 15:00 στο Τσίρειο και θέλει μόνο τη νίκη για να βρεθεί «αγκαλιά» με τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της αρχηγού:

Δανάη, οι απαιτήσεις σε μια ομάδα όπως οι APOLLON LADIES F.C. είναι πολλές και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια παρατηρούμε στην ομάδα πρωτόγνωρα συμβάντα, αλλαγή 2 προπονητών σε σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο δείχνει για πρώτη φορά μη σταθερότητα στην ομάδα. Ποια είναι η δική σου άποψη; Σίγουρα δεν είναι καλό όταν η ομάδα αναγκάζεται να αλλάξει προπονητή αλλά πλέον έχουμε βρει τον ρυθμό μας με τον Κύριο Προκοπίου ο οποίος θεωρώ ότι γνωρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα εδώ στην Κύπρο!

Για πρώτη φορά η ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος στο επικείμενο ντέρμπι με την Barcelona τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου. Πως το αντιμετωπίζεις σαν αρχηγός; Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι επιτέλους υπάρχει ανταγωνισμός. Η ομάδα μου και πέντε βαθμούς μπροστά να ήταν θα κοιτούσε το παιχνίδι με το ίδιο ενδιαφέρον. Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο όπως κάθε χρόνο! Βέβαια ως αρχηγός η ευθύνες είναι μεγαλύτερες και πρέπει να ασκείς την σωστή επιρροή στους συμπαίκτες σου αλλά ταυτόχρονα έχω κατανοήσει και την σοβαρότητα της κατάστασης!

Πως αντιλαμβάνονται  οι συμπαίκτριες σου το ντέρμπι που κατά πλειοψηφία δεν έχουν ζήσει όσα εσύ με την ομάδα και σίγουρα δεν μπορούν να νοιώσουν εκ’των  προτέρων το παλμό του παιχνιδιού όπως εσύ και άλλες 2-3 παλιές; Κάνουμε πρωταθλητισμό! Είμαστε επαγγελματίες παίκτριες και δεν νομίζω καμία από τις συμπαίκτριες μου να το θέλει λιγότερο η περισσότερο από εμένα. Είμαστε μια ομάδα, μια πολύ όμορφη οικογένεια που προσπαθεί πάντα να βγάζει τον καλύτερο εαυτό της μέσα στο γήπεδο και να παίρνει τους 3 βαθμούς!

Ένα μήνυμα η και σχόλια από εσένα προς την υπόλοιπη ομάδα αλλά και τους φίλους του Γυναικείου ποδοσφαίρου για το ντέρμπι. Ο κόσμος του Απόλλωνα θα πρέπει να δώσει το παρόν και μα στηρίξει την ομάδα. Τώρα τον χρειαζόμαστε! Εκπροσωπούμε την καλύτερη ομάδα της Κύπρου και θέλουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Ποια η πρόβλεψη σου για την έκβαση του αγώνα;Προσωπική πρόβλεψη δυστυχώς δεν θα κάνω! Νομίζω το καλύτερο είναι να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο!

Πηγή:www.allaboutsoccer.net

 

Comments
To Top