ΑΝΤΡΕΣ

Ντέρμπι κορυφής με ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ αποδόσεις στην Bet on Alfa

Μεγάλο ντέρμπι θα γίνει στις 18:00 στο ΓΣΠ, ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα στο εξ΄ αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Έπαθλο η κορυφή της βαθμολογίας την οποία θα κατέχει μετά την ολοκλήρωση και της σημερινής εκκρεμότητας η ομάδα που θα κερδίσει αν προκύψει νικητής, ενώ το ΑΠΟΕΛ μένει στην πρώτη θέση ακόμα και με ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η Bet on Alfa προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές για το ντέρμπι κορυφής με σούπερ αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις επιλογές που υπάρχουν μπαίνοντας στο www.betonalfa.com.cy, καθώς και στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια.

Δεν ξεχωρίζει μια ομάδα σαν πολύ μεγάλο φαβορί για νίκη στο ντέρμπι, ωστόσο το ΑΠΟΕΛ έχει τη χαμηλότερη από τις δύο ομάδες απόδοση με τον άσο να προσφέρεται από την Bet on Alfa στο 2.30. Το διπλό για νίκη του Απόλλωνα είναι στο 2.90, ενώ στο 3.25 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.85 προσφέρεται η απόδοση του over 2.5 goals και 1.80 το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.70. Το over 3.5 goals έχει απόδοση 3 και το over 4.5 goals 5.30, ενώ το under 3.5 goals προσφέρεται στο 1.30 και το under 4.5 goals στο 1.10.

Υπάρχουν και άλλες πολλές επιλογές για το μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ όπως η πρόβλεψη του ακριβές σκορ, το αποτέλεσμα ημιχρόνου σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει και άλλες πολλές επιλογές που μπορείτε να κάνετε στην Bet on Alfa.
Επίσης σήμερα θα γίνει ο πρώτος αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη στις 17:00 στην «ΑΕΚ Αρένα». Προβάλλει σαν πολύ μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.15 η ΑΕΚ για το νικηφόρο αποτέλεσμα, το διπλό για νίκη του Άρη προσφέρεται στο 15, ενώ στο 6.50 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 25 goals έχει απόδοση 1.35 και το under 2.5 goals 2.85, ενώ στο 2 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top