ΑΝΤΡΕΣ

«Οι αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ είναι ξεχωριστοί…»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Αργεντινός επιθετικός της ομάδας μας, Εμίλιο Ζελάγια.

Αναλυτικά:

Για το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Είναι πολύ διασκεδαστικό. Εδώ δεν διακόπτεται ο ρυθμός του αγώνα όπως στην Αργεντινή, που είναι πιο δυνατά τα παιχνίδια και οι διαιτητές συχνά βοηθούν τους αμυντικούς περισσότερο από τους επιθετικούς. Εδώ είναι πιο ανοικτά τα παιχνίδια, αρκετές ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για τις διαφορές του κυπριακού πρωταθλήματος με το πρωτάθλημα της Αργεντινής: «Μια μεγάλη διαφορά που παρατηρώ είναι ότι εδώ είναι πολύ μεγάλη η απόσταση μεταξύ των μεγάλων ομάδων και των μικρών. Όχι μόνο στο οικονομικό».

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Εξαιρετική. Δεν υπάρχουν προβλήματα ανασφάλειας και ο καιρός είναι εκπληκτικός. Δύο μήνες διαρκεί ο χειμώνας. Το υπόλοιπο του χρόνου ο καιρός είναι σαν το καλοκαίρι και μπορείς να πηγαίνεις στην παραλία».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αργεντινή: «Δεν σκοπεύω να επιστρέψω. Αν όλα πάνε καλά και με τη βοήθεια του Θεού, θα ήθελα να μείνω στην Ευρώπη μέχρι να τελειώσει η καριέρα μου».

Για τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ: «Οι αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ είναι ξεχωριστοί γιατί τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο ισχύει και φέτος και θα είναι διαφορετικά τα μεταξύ μας παιχνίδια».

Comments
To Top