ΑΝΤΡΕΣ

«Ενωμένοι και δυνατοί συνεχίζουμε μέχρι το τέλος»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας

Αναλυτικά: 

Ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς παλμό, ακόμη ένας αγώνας χωρίς την ψυχή του αθλήματος στις κερκίδες. Το να μην ακολουθεί κανείς την αρρώστια δεν είναι λόγος για να τον συγχαίρουμε, στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο οφείλουμε να επικροτήσουμε την μεγάλη μάζα των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ που παρά την δίψα για νίκη απέναντι στον βόθρο με τις κρατικές πλάτες, επέλεξε να αντισταθεί και να φωνάξει βροντερό ΟΧΙ στο παράνομο και παράλογο μέτρο της ταυτοποίησης! Μόνο έτσι μπορεί να κερδηθεί αυτός ο αγώνας!

Ευελπιστούμε ότι και αυτήν την φορά η ομαδάρα μας θα παρουσιαστεί όπως πρέπει με το απαιτούμενο πάθος, θέληση, δίψα αλλά και την ψυχή που χρειάζεται για να τους κλείσει για άλλη μια φορά το σπίτι. Οι προκλήσεις από τους αιώνια ευνοημένους και καλομαθημένους συνεχίζονται καθημερινά και όπως όλα δείχνουν μόνο ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ είναι ικανός να τους κόψει την γλώσσα και το αλαζονικό υφάκι.

Απλά γαμήστε τους όπως συνηθίσατε τα τελευταία χρόνια. Πατήστε τους ξανά μέσα στο εξοχικό κι αφήστε τους να ξεφτιλιστούν όσο καμία άλλη φορά μπας και καταφέρουν να κλέψουν ακόμη ένα τίτλο. Είμαστε συνειδητοποιημένοι, είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι. Δεν θα τους περάσει, δεν θα το επιτρέψουμε! Αυτός θα είναι ο δικός μας ΜΑΗΣ και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό!

Καλούμε όλα τα αδέρφια στους Συνδέσμους μας για να παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι φτιάχνοντας ατμόσφαιρα γηπέδου. Ενωμένοι και δυνατοί συνεχίζουμε μέχρι το τέλος. Στήνουμε το δικό μας πάρτι όπου κι αν βρεθούμε ξυπνώντας εφιάλτες στον κάθε ζηλόφθονα αλλόθρησκο.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Υ.Γ.1: Καλό ταξίδι Ηρακλή!

Υ.Γ.2: Κράτα γερά Λοΐζο!

Comments
To Top