ΑΝΤΡΕΣ

Μίλησε για όλα ο Φανούριος…

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του και για τον απόηχο του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει εμπάθεια της Ανόρθωσης προς τον Φώτη Παπουλή. Το είδαμε από το ξεκίνημα που τον έβριζε όλη η κερκίδα και μας βάζει σε σκέψεις για να βάλουμε ξανά τους φιλοξενούμενος στο πάνω διάζωμα της ανατολικής για να μην έχουμε πρόβλημα. Δεν θα δεχθούμε να σπιλωθεί το όνομα του Παπουλή, του ηγέτη αυτής της ομάδας και θεωρώ ότι ήταν η αφορμή για να γίνουν αυτά που έγιναν. Εμείς σε αντίστοιχη περίπτωση πανηγυρισμού του Μακρή όταν αγωνιζόταν στην Ανόρθωση δεν τοποθετηθήκαμε για την πρόκληση σε μια δύσκολη στιγμή της ομάδας. Θεωρούμε ότι υπάρχει σκοπιμότητα για όλη αυτή την αντίδραση. Όταν εμείς δε αντιδράσαμε τότε σε αντίστοιχο πανηγυρισμό τότε υπάρχει σκοπιμότητα για να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής μας. Υπήρχε ένταση και στα αποδυτήρια. Ο προπονητής μας άκουσε προσεκτικά τις τοποθετήσεις του. Όταν ο προπονητής μας πήρε τον λόγο ο κ. Λέβι πήρε το τηλέφωνο του στην ώρα της διάσκεψης και αυτό μας ενόχλησε. Δεν μας έχει συνηθίσει ο Λέβι σε τέτοια συμπεριφορές ο οποίος είπε στον προπονητή μας ότι έχει πολλά να κάνει για να γίνει προπονητής. Ίσως να μην ξεπέρασε τα περσινά στο Κύπελλο» είπε αρχικά.

Για το θέμα με τον Σίμο Ταραπουλούζη…

«Σαν Απόλλωνας απαξιούμε να ασχοληθούμε με αυτό το ζήτημα».

Στην Ανόρθωση λένε ότι ο Σωφρόνης προκαλούσε τον πάγκο της Ανόρθωσης…

«Το αντίθετο γινόταν. Συνεχώς ο κ. Ταραπουλούζης και ο κ. Λέβι σχολίαζαν τις αντιδράσεις του προπονητή μας. Ο προπονητής μας ζει με πάθος και δεν το αρνούμαστε, είναι διαφορετικής σχολής προπονητής αλλά ουδέποτε θα γυρίσει να βρίσει στον αντίπαλο πάγκο. Ίσως οι αντιδράσεις του να προκαλούν το συναίσθημα των αντιπάλων αλλά δεν ανοίγει συζητήσεις με συναδέλφους του. Κι εμείς σεβόμαστε το κύπριο Λέβι, είναι μεγάλος προπονητής και θεωρούμε ότι ήταν μια άτυχη στιγμή».

Αν υπάρχει άτυπη κόντρα ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση…

«Όχι δεν υπάρχει. Έτσι είναι οι ομάδες που διεκδικούν πρωταθλήματα. Όλα ξεπερνιούνται με την πάροδο του χρόνου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε κόντρα με κανέναν. Δεν έχουμε εχθρούς, ο εχθρός είναι απέναντι»

Θα καταγγελθεί ο διαιτητής…

«Θα το δούμε στην συνέχεια της ημέρας».

Θεωρείται ότι υπήρχε πρόκληση στον πανηγυρισμό του Παπουλή;

«Επαναλαμβάνω ότι δεν θα δεχθούμε να σπιλωθεί το όνομα του Παπουλή. Δώσαμε την εξήγηση για το πως πανηγύρισε. Πέρασε δύσκολο εξάμηνο με δύσκολους τραυματισμούς. Ακόμα και άτυχος ο πανηγυρισμός, ο τρόπος που πέρασε μπροστά από την εξέδρα, το έκανε ο κύριος Μακρής πριν μερικά χρόνια και δεν το σχολιάσαμε».

Για την παραπομπή του Ζοάο Πέδρο στον Αθλητικό Δικαστή…

«Μας αφήνει έκπληκτους γιατί είναι ξεκάθαρο ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή. Υπάρχει έντονος ξεσηκωμός. Είναι έντονο το συναίσθημα της αδικίας και της μεταχείρισης».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια και τα αγωνιστικά νέα…

«Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια το οποίο είναι και πάλι ντέρμπι και θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι για να το κερδίσουμε. Ο Ντα Σίλβα είχε γαστρεντερίτιδα και θα δούμε αν θα είναι έτοιμος. Ο Βασιλείου είχε ένα χτύπημα και θεωρούμε ότι θα είναι εκτός».

 

Comments
To Top