ΑΝΤΡΕΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ για αποχή απο τα εκτός έδρας!

ΑΠΟΦΑΣΗ για αποχή από τους οργανωμένους οπαδούς μας…

Η ανακοίνωση

Κάθε άλλο παρά εορταστικό ήταν το κλίμα στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας που έλαβε μέρος την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στον Κεντρικό. Ο προβληματισμός ήταν εμφανής στα πρόσωπα όλων και οι συζητήσεις ξεκίνησαν από νωρίς με τον κάθε ένα να εκφράζει την άποψη του επί του καυτού θέματος της ταυτοποίησης, παραθέτοντας ιδέες και προτάσεις.

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ διαχρονικά ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή με ένα διαρκή αγώνα ενάντια σε κάθε φασιστικό και ΠΑΡΑΝΟΜΟ μέτρο το οποίο διαχωρίζει τους οπαδούς από τους υπόλοιπους πολίτες της μπανανίας που ζούμε, στερώντας τους θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες.

Δυστυχώς η κατάσταση δεν μπορεί να ανατραπεί μόνο με συνθήματα και με μηνύματα μέσο πανιών που αναρτώνται στα πέταλα που βρίσκεται η ΘΥΡΑ ΕΝΑ. Απαιτείται συνεχής και δυναμική αντίδραση με ποικίλους τρόπους μέχρι να αρθεί οριστικά το συγκεκριμένο μέτρο. Είτε προσωρινό, όπως διατυμπανίζουν συνεχώς οι φωστήρες που το σκεύτηκαν, είτε μόνιμο, δεν παύει να είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ανούσιο!

Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενη μας Ανακοίνωση σε γεγονότα όπου η ταυτοποίηση αποδείχτηκε μια απλή φαρσοκωμωδία χωρίς το παραμικρό αντίκρισμα. Είναι ξεκάθαρο πως οι αρμόδιοι φορείς προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποποιηθούν την ευθύνη που τους αναλογεί και να καλύψουν την ανικανότητα τους προχωρώντας σε σπασμωδικές κινήσεις πανικού. Παράλληλα, οδηγούν αναγκαστικά την πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου στον καναπέ, γεμίζοντας τις δικές τους τσέπες από τα κέρδη …… τα οποία οι ίδιοι ελέγχουν!

Κύριοι, το ποδόσφαιρο δεν είναι μπίζνα. Το ποδόσφαιρο ήταν ανέκαθεν άθλημα για τον λαό και έτσι θα πρέπει να παραμείνει. Θέαμα και ψυχαγωγία για ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών στρωμάτων. Λατρεία και τρόπος ζωής για εμάς. Όχι κλειστό κύκλωμα για τους λίγους που δεν σέβονται ούτε τους εαυτούς τους και τα δικαιώματα τους. Χωρίς κόσμο, φωνή και παλμό είναι άνοστο και ανούσιο. Όσους νέους «πελάτες» κι αν προσπαθείτε να προσελκύσετε, το ποδόσφαιρο θα παραμένει άψυχο χωρίς τους «άρρωστους» και τους «τρελούς» που διαχρονικά αποδείχτηκαν και οι πιο πιστοί! Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Είναι απόλυτα σίγουρο πως θα έρθει η στιγμή που θα θυμηθείτε τα λόγια μας!

Μετά λοιπόν από την συζήτηση της Παρασκευής, ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ αποφασίστηκε, με βαριά καρδιά, όπως απέχουμε από όλα τα εναπομείναντα, εκτός έδρας παιχνίδια του ΘΡΥΛΟΥ, στην προσπάθεια μας να ευαισθητοποιήσουμε το σύνολο όσων ασχολούνται με το Κυπριακό ποδόσφαιρο απέναντι σε αυτή την αδικία!

Το μέτρο αυτό θα συνδιαστεί με διάφορες άλλες οργανωμένες αντιδράσεις και τρόπους διαμαρτυρίας, οι οποίες δεν μπορούν να ανακοινωθούν αυτή την στιγμή.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές όπως αναστείλουν άμεσα το ΠΑΡΑΝΟΜΟ μέτρο της ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση οι αντιδράσεις μας θα κλιμακώνονται σταδιακά μέχρι να τους αναγκάσουμε να χάσουν τον ύπνο τους! Παράλληλα, καλούμε την Διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως δείξει έμπρακτα και επίσημα την αντίθεση της στο μέτρο αυτό, προστατεύοντας και διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των οπαδών της που για τόσα χρόνια ακολουθούν πιστά τον ΘΡΥΛΟ μας και αποτελούν την πραγματική δύναμη του!

ΘΥΡΑ ΕΝΑ – ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Comments
To Top