ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Λατινοαμερικάνικη μαγεία, Βραζιλοαργεντίνικη λατρεία…!

Η Λατινοαμερικάνικη ποδοσφαιρική σχολή είναι μια σχολή η οποία έχει τροφοδοτήσει στο παρελθόν τον Απόλλωνα με κάποιος εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Ειδικά όμως οι Αργεντινοί «μάγοι», Σαγκόι, Κιντέρος και ο θρυλικός Καρντόζο και λιγότερο οι Βραζιλιάνοι Βινίσιους, Τουράμ, Ρόσα, πρόσφεραν στον κόσμο του Απόλλωνα αξέχαστες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας.

Την φετινή περίοδο ο Απόλλωνας διαθέτει στο ρόστερ του ούτε λίγο ούτε πολύ 7 Λαντινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές 4 Βραζιλιάνους και 3 Αργεντίνους που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην φετινή πορεία της ομάδας μας.

Τα μισά γκολ του Απόλλωνα φέτος στο θεσμό του πρωταθλήματος, 12 από τα 25, έχουν επιτευχθεί από Βραζιλιάνους είτε Αργεντίνους ποδοσφαιριστές, (Ζελάγια 4, Μαρτίνες 3, Ντα Σίλβα 3, Ζάντερ 2), ενώ Σακέττι και Άλεφ είναι υπερπολύτιμα γρανάζια στη μηχανή του Απόλλωνα με τον Άλαν να περιμένουμε να ανεβάσει κι αυτός ρυθμούς αφού η αξία του είναι δεδομένη.

Τάνγκο ή σάμπα; Μάλλον και τα δύο. Ο φετινός Απόλλωνας είναι βέβαιο πως θα συνδυάζει θέαμα και ουσία και θα χορεύει σε λάτιν ρυθμούς και όποιος αντέξει!

Comments
To Top